Asus Theme Discovery #Creative®

Creative®

Yasaklı Üye
29 Ocak 2015
233
559
30
[font='Open Sans', sans-serif]Herkese selam olsun arkadaşlar. :goodbye: [/font]

Bugün sizlere kendi discovery için  yapmış olduğum asus zenfone temamı takdim edecegim.Bu tema size tam bir asus zenfone kullanılmış gibi hissi verecek. :D

[font=helvetica, arial, sans-serif]Ben elimden geldiği kadar asus temasına yaptım size isteyen kullanır istemeyen kullanmaz zorlamiyom kimseyi.Temada bilinen eksiklerden başka eksik yerler varsa yorum atarsanız.[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif]Dialer ve mms kısımlarını asusa benzettim elimden geldiği kadar[/font]

[font=Open Sans, sans-serif]@STAN ve @RidersOfAnatolia™ kardeşlerime emeklerinden dolayı sonsuz tesekkürlerimi iletiyorum.[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif]Hatalar [/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif]1-Kitkatta bir kaç icon degişmemiş olur.[/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif]
[font='Open Sans', sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]2-Jellybeanda sorun cıkar mı bilgim yok denemedim.[/font][/font]
[/font]

Gelelim Ekran Görüntülerine

Creative®' Alıntı:
[font='Open Sans', sans-serif]Herkese selam olsun arkadaşlar![/font]

Bugün sizlere kendi discovery için  yapmış olduğum asus zenfone temamı takdim edecegim.

[font='Open Sans', sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]Ben elimden geldiği kadar asus temasına yaptım size isteyen kullanır istemeyen kullanmaz zorlamiyom kimseyi.Temada bilinen eksiklerden başka eksik yerler varsa yorum atarsanız.[/font]
[/font]

[font='Open Sans', sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]Dialer ve mms kısımlarını asusa benzettim elimden geldiği kadar
[/font]
[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]1-Kitkatta bir kaç icon degişmemiş olur.[/font][/font]

[font='Open Sans', sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]2-Jellybeanda sorun cıkar mı bilgim yok denemedim.[/font][/font]
[/font]

Link : İndir

Yuvarlak uygulama menü tuşunuda asus gibi yapsaydınız on numara olurdu, elinize sağlık :)

Incredible™' Alıntı:
Creative®' Alıntı:
[font='Open Sans', sans-serif]Herkese selam olsun arkadaşlar![/font]

Bugün sizlere kendi discovery için  yapmış olduğum asus zenfone temamı takdim edecegim.

[font='Open Sans', sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]Ben elimden geldiği kadar asus temasına yaptım size isteyen kullanır istemeyen kullanmaz zorlamiyom kimseyi.Temada bilinen eksiklerden başka eksik yerler varsa yorum atarsanız.[/font]
[/font]

[font='Open Sans', sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]Dialer ve mms kısımlarını asusa benzettim elimden geldiği kadar
[/font]
[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif][font='Open Sans', sans-serif][font=helvetica, arial, sans-serif]1-Kitkatta bir kaç icon degişmemiş olur.[/font][/font]

[/font]

Link : İndir

Yuvarlak uygulama menü tuşunuda asus gibi yapsaydınız on numara olurdu, elinize sağlık :)

Hocam  bu kadarı ile idare ederler kullanacak kişiler :)

Kanka menü tuşu ve diger seyler icin v2 verirsin eline sağlık :)

Arkadaşlar tema içerisinde çoğu iconu değiştirebiliyoruz ama diğer değişmeyen iconları nasıl değiştirebiliriz Ör; Google, Google+, YouTube, Facebook, Whatsapp, Instagram vs. Ben biraz aratırma yaptim ama gecerli bir bilgi bulamadim. bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Eline sağlık çok güzel olmuş.Knk sen tema işine baya kaptırdın kendini :D

Saolum beyler daha başka çalışmalarimda olcak :) Mr.ATT kanka romlardan sıkıldım cogunun gorunumu ayni oluyor o yuzden bende stock romun temalarini gelistireyim dedim birde stock romda sarj iyi gidiyor o ayri bi konu :)

Umut abi tema gercekten hos olmus stock roma gecesim geldi :rool: eline saglik umut abi