bildirim sorunu

mertela1980

Original poster
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
31
5
Arkadaşlar GM 4gb telefona sahibim. Birçok rom yukledim fakat bir ROM haricinde kelimelik veya başka oyunlarda bildirim gelmiyor bazen wattsapp mail bildirileri bile gelmiyor. O yüklediği romu da hatırlamıyorum. Sizden ricam hangi romlarda bildirim sorunu yok.

Cvp: bildirim sorunu

Whattsapp ve diğer bildirim uygulamaları romluk değildir.Sorun bizde değil uygulamadadır :D Ben wp kullandığımdan beri bildirimler gelmiyor ama uygulamaya girdiğimde geliyor  :)

Frozen' Alıntı:
Whattsapp ve diğer bildirim uygulamaları romluk değildir.Sorun bizde değil uygulamadadır :D Ben wp kullandığımdan beri bildirimler gelmiyor ama uygulamaya girdiğimde geliyor  :)
Yanlışın var, wattsapp bildirimleri çoğu romda geliyor sadece benim istediğim kelimelik oyununda karşı taraf oynadığında bildirim gelsin.

mertela1980' Alıntı:
Frozen' Alıntı:
Yanlışın var, wattsapp bildirimleri çoğu romda geliyor sadece benim istediğim kelimelik oyununda karşı taraf oynadığında bildirim gelsin.
Orası uygulamaya bağlıdır diye tahmin ediyorum