sarikanarya87
Kayıtlı Üye
BİLGİSAYAR SARJ YAPIYOR AMA USB DEPOLOMA GÖRMÜYOR DİSCOVERY 1 CİHAZIMDA BU SORUN 2 TANE KABLO DENEDİM 2SİDE AYNI SADECE SARJ YAOIYOR USB DEPOLAMA VE DİĞERLERİ GÖZÜKMÜYOR SEBEBİ NE OLABİLİR GİDGAT ROMDAYIM
Hocam dediklerinizin hepsini biliyorum daha öncede açıktı ama neden böyle oldu bimliyorum ve orjinl sarj aleti kullanıyorumkgul9843' Alıntı:Şifreni girmediysen güvenlik buna izin vermez yada ayarlar>telefon hakkında >derleme numarasına 7 kere hızlı hızlı bas ayarlarda geliştirici seçenekleri sekmesi açılacak oraya gir usb hata ayıklama seçenegine tik koy bunları biliyorum yada yaptım hala olmadı diyorsan orjimnal şarj aleti kullanmıyorsun yada cihazın veya bilgisayarında bir şey bunu yapmanı engelliyor
Frozen' Alıntı:Önceden baglaniyor muydu ?
Eger baglaniyorsa driverleri yeniden yukleyin.Daha olmaz ise sorun sokette ya da kabloda
sarikanarya87' Alıntı:BİLGİSAYAR SARJ YAPIYOR AMA USB DEPOLOMA GÖRMÜYOR DİSCOVERY 1 CİHAZIMDA BU SORUN 2 TANE KABLO DENEDİM 2SİDE AYNI SADECE SARJ YAOIYOR USB DEPOLAMA VE DİĞERLERİ GÖZÜKMÜYOR SEBEBİ NE OLABİLİR GİDGAT ROMDAYIM