[Boot Logo][5] Türk Logo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Apranax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Apranax

Original poster
File Uploader
21 Nis 2015
223
135
[font=Open Sans, sans-serif]Daha önce Orhun alfabesiyle yazılmış olan Türk kelimesinin logosunu yapmış olduğum 1 tane logo vardı ona benzer 5 tane daha logo eklemek istedim.

-Kendi yaptığım boot logolardır.
[/font]
-İstediğiniz romda kullanabilirsiniz.
-Yüklemek için CWM/TWRP hiçbir sıfırlama yapmadan flashlayınız.

Logo 1

a2537r.jpg

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Logo 2

6y1sg2.jpg

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Logo 3

32zj9ed.jpg

Logo 4

zn57gg.jpg

Logo 5

28ui6w2.jpg

Bir teşekkürü az görmeyin ;)

• Like
Tepkiler: crossxx
Tablet için çalışır mı? Çalışmazsa çalışabilecek bir versiyon yapabilir misiniz? Harika olmuş bu arada.

Hocam hepsi birbirinden güzel. Logo 3'ü hemen kullanmaya başlıyorum elinize sağlık. :)

Hocam garanti gitme durumunda bunu nasıl kaldırabilirim acaba ? Stock boot animation flash lasam normale dönermi ?

DDEMR' Alıntı:
Hocam garanti gitme durumunda bunu nasıl kaldırabilirim acaba ? Stock boot animation flash lasam normale dönermi ?

Forumda stock logo, bootanimation ve shoutanimation mevcut flashlayio donebilirsiniz.

Hocam bende stok logo var sadece onumu yoksa dediginiz 3unudemi flash layacagim ?

@Apranax 2.logodaki resmin orjinalini atabilirmisin lütfen her yerde arıyorum. :emoji_slight_smile:
Tamam kardeşim halletim sağol.

Son düzenleme: