Bootloader silindi

ozgurcanuzun

Original poster
Kayıtlı Üye
10 Ara 2015
6
0
@"Asderdd" ihsan abi ben yanlışlıkla bootloaderi sildim abi tablete erişimim 0 bütün sistemi sildim sanırım abi bi yardımcı olabilirmisin lütfen

Cihaz kapalı şekilde forumdaki anlatım ile stock rom yüklersen tabletin açılacaktır.

Deniyorum ama Download'a bastığımız yerde tableti görmüyor yani usb görmüyor lütfen yardımcı olun bağışı eksik etmem

@"Asderdd" Ya ihsan abi sana diyorum ki hani usb falan yok bootloader yok yani tablet yok yani bi yardımcı ol lütfen ya

Flashtoolda checkswwer tikini kaldırıp downloada bas daha sonra usb tablete tak. Tabi bu islemleri yapmadan önce sarjı olmalı tabletin.

AnonimHacker' Alıntı:
Flashtoolda checkswwer tikini kaldırıp downloada bas daha sonra usb tablete tak. Tabi bu islemleri yapmadan önce sarjı olmalı tabletin.

Dostum anlamadın flashı görmüyor BOOTLOADER  hani bak başlıktakinden bahsediyorum o kadar cahil değiliz denedik heralde herşeyi silindi yok yani çalıştırmıyor .

ozgurcanuzun' Alıntı:
AnonimHacker' Alıntı:

Dostum anlamadın flashı görmüyor BOOTLOADER  hani bak başlıktakinden bahsediyorum o kadar cahil değiliz denedik heralde herşeyi silindi yok yani çalıştırmıyor .

Etab 5 girişi Samsung ile aynı sanırım kardeşimde de aynı tablet var. USB jig işini görebilir. Yanlış hatırlamıyorsam 5 ohm direnç ile şarj giriş yerine ufak bir kısa devre ile download moduna alıyor.

Bu da işe yaramazsa jtag yöntemi ile olur. O da oldukça pahalı...