Bütün forum üyelerinin Ramazan bayramının mübarek olmasını diliyorum.
B bllcskn Kayıtlı Üye 17 Tem 2015 #1 Bütün forum üyelerinin Ramazan bayramının mübarek olmasını diliyorum.
R RomMaster 17 Tem 2015 #2 keşke konu dışı bölümüne açsaydınız konuyu sizin de bayramınız mübarek olsun :utandim:
JRLejoyner Yönetici 17 Tem 2015 #3 Hayırlı bayramlar herkese :rofl: Umarım akrabaların arasında sıkılarak oturmazsınız
B bllcskn Kayıtlı Üye 17 Tem 2015 #4 TheRomMaster®' Alıntı: keşke konu dışı bölümüne açsaydınız konuyu sizin de bayramınız mübarek olsun :utandim: Genişletmek için tıkla ... hocam öyle bi bölüm aradım ama bulamadım. artık admin abilerimin elinden öper
TheRomMaster®' Alıntı: keşke konu dışı bölümüne açsaydınız konuyu sizin de bayramınız mübarek olsun :utandim: Genişletmek için tıkla ... hocam öyle bi bölüm aradım ama bulamadım. artık admin abilerimin elinden öper
ByRomcu™ Yönetici 17 Tem 2015 #5 Herkese Hayırlı bayramlar... Buyuklerimin ellerinden kucuklerimin gözlerinden öperim.... opcorn:
hanedan43 Aktif Üye 17 Tem 2015 #6 Ramazan Bayramı Mübarek Olsun Tüm Forumdaki Arkadaşlarımın Bayramını En İçten Duygularla Kutlarım :goodbye:
Ramazan Bayramı Mübarek Olsun Tüm Forumdaki Arkadaşlarımın Bayramını En İçten Duygularla Kutlarım :goodbye:
W Wes Administrator 17 Tem 2015 #7 Herkesin bayramı mübarek olsun. Büyüklerimin ellerinden öper, küçüklere ellerimi öptürürüm
LazPlayboy Aktif Üye 17 Tem 2015 #8 Acısıyla tatlısıyla bir bayrama daha geldik. İnsanlara bazı konularda yardım etmeyi amaçlayan bu platformdan hepinizin bayramını kutlarım.
Acısıyla tatlısıyla bir bayrama daha geldik. İnsanlara bazı konularda yardım etmeyi amaçlayan bu platformdan hepinizin bayramını kutlarım.
NightyFrozen Yönetici 17 Tem 2015 #12 Alalım bayram şekerlerini dolduralım cepleri herkese hayırlı bayramlar :angel: