Bu cihaza root nasıl atılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tostos59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cvp: RE: Bu cihaza root nasıl atılır

tostos59' Alıntı:
root atılıyormu değermi atmaya root atılıyorsa güncellemeleri alırmı telefon acaba

Tabi ki güncellemeleri almaz.Su an stock rom yok o yüzden root atmayın.

Yeni çıkan supersu root yöntemleri sisteme dosya yazmıyor, güncelleme alabilir. GM 4G için Haziran güncellemesi geldiğinde rootlu halde güncelleme deneyip bilgilendiririm.

GMci81' Alıntı:
Wes' Alıntı:
GMci81' Alıntı:
TheNexus' Alıntı:
serkan75' Alıntı:
Nasil bir cihazda stock olmaz? :troll1:

Asderdd hocamla yapacaktık (aslında o yönlendirecekti ben hiç bişi yapamam) ama OEM  açınca wipe olduğu için yapmadık

Tam olarak ne demek istedin kardeşim biraz açar mısın ?

OEM kilidi açınca cihazdaki bütün hafıza siliniyor, ondan bahsetmiş.

Anladım hocam teşekkürler..
Geliştirici arkadaşlardan 5 Plus kullanan yok mu Stock gelirse iyi olur. Bende var ama bilmiyorum.

Wes' Alıntı:
Yeni çıkan supersu root yöntemleri sisteme dosya yazmıyor, güncelleme alabilir. GM 4G için Haziran güncellemesi geldiğinde rootlu halde güncelleme deneyip bilgilendiririm.
Nasıl root atarsam, güncelleme olabilirim hocam ?

dj123tr' Alıntı:
GMci81' Alıntı:
Wes' Alıntı:
GMci81' Alıntı:
TheNexus' Alıntı:
Asderdd hocamla yapacaktık (aslında o yönlendirecekti ben hiç bişi yapamam) ama OEM  açınca wipe olduğu için yapmadık

Tam olarak ne demek istedin kardeşim biraz açar mısın ?

OEM kilidi açınca cihazdaki bütün hafıza siliniyor, ondan bahsetmiş.

Anladım hocam teşekkürler..
Geliştirici arkadaşlardan 5 Plus kullanan yok mu Stock gelirse iyi olur. Bende var ama bilmiyorum.

Wes' Alıntı:
Nasıl root atarsam, güncelleme olabilirim hocam ?

Oyle bisey yok.

ben bedava net kullanıyom bunun için root atmam gerekiyor şu anda twrp yi yükledim ama root dosyasını nasıl flashlayacağımı bilmiyom