Hayır efendim stock şekilde kullanıyordumrootlumudur tabletiniz?
Bilgisayarınız varmıdır evinizdeHayır efendim stock şekilde kullanıyordum
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda sizinle iletişime geçeceğim.Bilgisayarım arızalandı.Salı günü garantiden alacağım.Salı günü her araç tam olacak şekilde başlarım dediklerinize.Bir iletişim numarası verebilir misiniz Whatsapp üzerinden resimli şekilde de destek almak bana büyük kolaylık olacaktır teşekkür ederimBilgisayarınız varmıdır evinizde
Eğer varsa söyleyeceklerimi yapın sorun çözülür
1- Tabletin stock romunu PC ye kurun
2- Android driverları PC ye kurun
3- SP Flash Toolu PC ye kurun ve yazılım yükleyin eğer yazılım yükleyemezseniz Teamviewer ile yardımcı olabilirim
Şu an biraz iş var sonra yardim etsem olurmuÇok teşekkür ederim en kısa zamanda sizinle iletişime geçeceğim.Bilgisayarım arızalandı.Salı günü garantiden alacağım.Salı günü her araç tam olacak şekilde başlarım dediklerinize.Bir iletişim numarası verebilir misiniz Whatsapp üzerinden resimli şekilde de destek almak bana büyük kolaylık olacaktır teşekkür ederim
Ne kadar sonra mesela ustam.Benlik sorun değil.Allah işine gücüne kolaylık versin geç olsun da güç olmasın ben beklerim.Yazabilirsin ne zaman müsait olursan 05531147095Şu an biraz iş var sonra yardim etsem olurmu