Casper Via V8 [Samsung GLAXY] S5 Rom

• Konbuyu başlatan Darkqnez
  • Başlangıç tarihi
bildiğime göre mt 6582 den 6582 daha kolay olur. romu kendi tabanında düzenleyip açtım.

rom fena olmamış oldukça hızlı çalışıyor. bazı çeviri hataları var. ön kamera ters. kamera ve galeri sd kart takın diyor. malum v8 de harici kart girişi yok. dahili hafızayı görmüyor.

Zaten hafiza sorunu var diye de yazmistim ifşa etmiş olmadi konumu berbat etmeyin.

selamunaleyküm hocam bende via v8 var rootlu bu romu bilgisayara indiriyorum cihazın hafızasınada yüklüyorum recovery modda '[font='Open Sans', sans-serif]Yes factory reset a new Rom' yazmıyor.. bana bir yardımcı olurmusun gerekirse özele yaz veya numara verebilirim yardımcı olabilmeniz için.. cevabıızı bekliyorum[/font]

hangi recovery kullanıyorsun vs a new rom şart değil sadece factory reset de iş görür

Üstad biz seninle ozelden yapalım bu işi yoksa telefon kapanıp kapanıp açılmaya basladi..

arkadaş ben bunları nasıl kuracağım ALLAH AŞKINA yardımcı olun yaaa 2gb ram lik cihaz çöp olacak ona yanıyorum yaa uzaktan kontrolle kim yükleyecek bana bunları

kardeşim ben deniyorum ama senin yazdığın menü çıkmıyor recovery bölümünde bana yardım edermisin sd kart bulunamadı diyor

usta ya hafıza yok hala beceremedimde hafıza gozukmedıgınden bağlayıp dosyaları atamıyorum bi yardım