Koca Yürekli Braum
Kayıtlı Üye
Casper via a1 cihazımı rootlayamıyorum bilgili birisi yardımcı olabilirmi?
Burdakiler via a1 içinde geçerlimi?
Denemiştim olmadıKing Root dene. Olan biteni burada paylaşırsın.
Ya Allah rızası için biri el atsın root atmaya çalışırken kafayı yiyeceğim artık her boşlukta kendimi root programı gioone s6 pro root vs gibi şeylerle googlede buluyorum 2 haftalık telefonun imesi gitti çöktü artık güncelleyemiyorum garantim gitti ama hala elde var sıfır root atamadım
Cihazın bootlader kilidi varmış galiba onu açabildin mi.
onu kırmaya bayadır uğraşıyordum biraz önce yabancı sitelerden anladığım kadarıyla bir şey yaptım sanırım kırıldı ama uygun twrp yok ki :/ şimdi napıcam
aynı cihaz yani via a1!in aslı gioone s6 pronun twrpsi olmaz mı?Geliştirici birilerinin sana uygun twrp build-port etmesini bekliceksin.
stok attığım zaman imei silinecek mi?Deneyebilirsin.En kötü telefonuna stock rom atarsın.
stok attığım zaman imei silinecek mi?
2.sorumun cevabını da çok merak ediyorum lütfen bu konudada beni bilgilendirebilir misiniz?aynı cihaz yani via a1!in aslı gioone s6 pronun twrpsi olmaz mı?
[doublepost=1503909513,1503909356][/doublepost]bu build port işlemi uzun ve karışık bir işlem mi? geliştiricilere ulaşmama yardımcı olsanız rica etsem build port ederler mi? ya da bu build port ne kadar tutar? benim artık kafayı yemeden root etmem lazım bugün uyandım direk pcye geçtim
[doublepost=1503909566][/doublepost]ha birde bu kilit gitti ya artık kingo root vs programları rootlayabilir mi? bu sadece recovery kurmanın önündeki bir engel mi?
onu kırmaya bayadır uğraşıyordum biraz önce yabancı sitelerden anladığım kadarıyla bir şey yaptım sanırım kırıldı ama uygun twrp yok ki :/ şimdi napıcam