Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Bunlarda benden gelsin ;) GMD 1 Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Custom Rom

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

@nitrogen cidden güzel fotoğraflar çekmişsiniz,z3 custom romu ile cihaz kendini kamera konusunda da z3 zannetmiş :p

SpeedlinE™' Alıntı:
@nitrogen cidden güzel fotoğraflar çekmişsiniz,z3 custom romu ile cihaz kendini kamera konusunda da z3 zannetmiş
B0mGMp.gif

cidden discovery mi o? :D

@serkan75 semsiye sokagini ne zaman cekdin ?
En son bakdigimda semsiyelerin bir kismi calinmisdi

discoverynin kamerası aslında güzel ama kullanmayı bilene. kullandığınız kamera uygulamları neler? ben genelde cameringo kullanıyorum.

FoggyFa' Alıntı:
@serkan75 semsiye sokagini ne zaman cekdin ?
En son bakdigimda semsiyelerin bir kismi calinmisdi

Temmuzdu sanırım. O zamanlar çalınan yokdu. Şimdi bilmiyorum.

Ben beğenemiyorum bu fotoğrafları bir yere kadar güzel çekimler çıkabiliyor ancak.

Çekim kalitesi yönünden makine ile kıyaslayınca bende bir türlü beğenemiyorum.