M5 ın problemı var bır sure kullanmayınca kendı kendıe kapanıyor ve sarj etmeden acılmıyoruzman7887' Alıntı:Sizce xperia m5mi , zenfone 2 32gb mı performans ve oyun olarak ? Cevaplarsanz sevinirim.
bun ları boşver çok pahalı g4 ün şarjı hızlı bitiyor umi touch al dehşet bi telefopn üstelik 540tluzman7887' Alıntı:Hocalarım, 1400 TL param var 20 gün sonra z2 almaya karar vermiştim. Ama Sony artık z serisi üretmeycekmis. Bende 1 ay bekleyip g5 çıkınca g4 alabilirmyim. Yoksa xperia x cihazını mi alsam
Cevap verin allah aşkına
uzman7887' Alıntı:Hocalarım, 1400 TL param var 20 gün sonra z2 almaya karar vermiştim. Ama Sony artık z serisi üretmeycekmis. Bende 1 ay bekleyip g5 çıkınca g4 alabilirmyim. Yoksa xperia x cihazını mi alsam
Cevap verin allah aşkına
uzman7887' Alıntı:Gitti gidiyorsa demissin. Ama internetten almayı düşünüyorum. Hicde düşünmedim hıyar çıkma olayı olursa DİE. G5cıkınca g4 1400 e dusermi teknosada
Yoksa direk z2 mi alsam? Wes hocam
Wes' Alıntı:uzman7887' Alıntı:Gitti gidiyorsa demissin. Ama internetten almayı düşünüyorum. Hicde düşünmedim hıyar çıkma olayı olursa DİE. G5cıkınca g4 1400 e dusermi teknosada
Yoksa direk z2 mi alsam? Wes hocam
1400e düşmez. Teknosa Nexus 5 16GB modelini 1299'a satıyor hala
Z2 ekranını kötü diye hatırlıyorum. Elde incelemek lazım ama 2 3 senelik telefona o paraları vermezdim ben olsam. Dediğim gibi 2. el temiz S6 düşünmeye değer.
uzman7887' Alıntı:1400 param var g4 alamiorm . internettende alamiorm kredi kartı yok. Aklımda sony z2 var bu cihaz hala alınırmı. Yoksa m5 zenfone2 g3 5s bunlardan hngisni almalıyım . Wes hocam z2 neden alınmaz dediniz?