BySahin' Alıntı:iphone SE almayı düşünüyorum. Kullanan var mı?
TheNexus' Alıntı:BySahin' Alıntı:iphone SE almayı düşünüyorum. Kullanan var mı?
bu forumda yoktur android forumu gibi bişey
BySahin' Alıntı:iphone SE almayı düşünüyorum. Kullanan var mı?
umutcan323' Alıntı:@"BySahin" se alma. İslemciyle arka kamerayı degistirerek sana bir para kakalamaya calısıyorlar. Ön kamerası iphone 5 ile aynı. Kasa kalitesi saglamlıgıda neredeyse iphone 5 gibi narin. Alirsan o fiyata iphone alma biraz daha ekle s7 edge al yada 1500 e reeder p10s al
Bunların arasında K5 Note yi tercih ederimMustafa' Alıntı:Arkadaşlar 1000 lira civarı telefon alacağız. Kafamızda birkaç seçenek var ancak sizlerin görüşlerini de almak istedim. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Lenovo Vibe P1
Samsung Galaxy j710 2016
Samsung Galaxy j7
LG k10
Lenovo K5 Note
Mustafa' Alıntı:Arkadaşlar 1000 lira civarı telefon alacağız. Kafamızda birkaç seçenek var ancak sizlerin görüşlerini de almak istedim. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Lenovo Vibe P1
Samsung Galaxy j710 2016
Samsung Galaxy j7
LG k10
Lenovo K5 Note
musta14' Alıntı:Merhabalar beyler 1500 tlye kadar bütçem var GM5 plus sony m5 aqua ve huawei p9 lite den biri var aklımda sizce hangisi ? Veya başka önerisi olan yazabilir mi ?
sagopala' Alıntı:g3 2k ekrandan dolayi asiri isinmaktaymis, ve gene 2k ekran islemciyi fazla yormaktaymis..
ReeLperesT' Alıntı:musta14' Alıntı:Merhabalar beyler 1500 tlye kadar bütçem var GM5 plus sony m5 aqua ve huawei p9 lite den biri var aklımda sizce hangisi ? Veya başka önerisi olan yazabilir mi ?
Xiaomi mi5 hepsiburada üzerinden alabilirsiniz. 2 yıl ithalatçı garantili olarak.
Wes' Alıntı:@musta14 yanlış anlamayın ama kuzeninizin xiaomi gibi bir firmayı duymaması en kibar tabirle onun bilgisizligidir. Xiaomi dünyanın en büyük telefon üreticilerinden. Dünyada milyonlarca kullanıcısı var. Yazılımı neredeyse her cihaza portlanmıș popüler bir firma. Sadece telefon alanında değil elektroniğin bir çok alanında faaliyette. Tavsiyem Türkiye'de faaliyet gösteren teknik servisi araştırıp ona göre düşünmeniz. O fiyatlara Mi5 ayarında herhangi bir telefon yok.
musta14' Alıntı:Wes' Alıntı:@musta14 yanlış anlamayın ama kuzeninizin xiaomi gibi bir firmayı duymaması en kibar tabirle onun bilgisizligidir. Xiaomi dünyanın en büyük telefon üreticilerinden. Dünyada milyonlarca kullanıcısı var. Yazılımı neredeyse her cihaza portlanmıș popüler bir firma. Sadece telefon alanında değil elektroniğin bir çok alanında faaliyette. Tavsiyem Türkiye'de faaliyet gösteren teknik servisi araştırıp ona göre düşünmeniz. O fiyatlara Mi5 ayarında herhangi bir telefon yok.
Hocam peki bu telefonun garantisi nasıl oluyor ithalatçı garantili derken ?
Yok hocam yanlış anlamam doğru diyorsunuz aslinda sağolun
musta14' Alıntı:musta14' Alıntı:Hocam peki bu telefonun garantisi nasıl oluyor ithalatçı garantili derken ?
Yok hocam yanlış anlamam doğru diyorsunuz aslinda sağolun
Wes' Alıntı:Teknik Servis hizmeti veren firmayı siz arastiracaksiniz. Internette bilgi olabilir diye düşünüyorum