Ciddi derecede çökmeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PUMA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    etab5

PUMA

Original poster
Kayıtlı Üye
5 Ağu 2021
1
0
25
Cihaz
etab5
ROM
minimal os
Etab 5 cihazımda fotoğraf düzenliyordum. Cihaz kasmaya başladı. Ardından kendini yeniden başlattı. O zamandan beri Sist arayüzü, Action Launcher, system, cLock durdu/yanıt vermiyir hataları alıyorum. Bazen de kapanıyor ya da yeniden başlatılıyor. Yazılımsal yeni başlatma yaptım, dalvik ve önbelleği temizledim, format attım ama hala aynı. Düzeltme yolu var mı?:troll22:

Etab 5 cihazımda fotoğraf düzenliyordum. Cihaz kasmaya başladı. Ardından kendini yeniden başlattı. O zamandan beri Sist arayüzü, Action Launcher, system, cLock durdu/yanıt vermiyir hataları alıyorum. Bazen de kapanıyor ya da yeniden başlatılıyor. Yazılımsal yeni başlatma yaptım, dalvik ve önbelleği temizledim, format attım ama hala aynı. Düzeltme yolu var mı?:troll22:
Hangi Sürümü Kulanıyorsunuz Costum Rom Kullanıyorsanız Normaldir

PowerGamer os romunu kullanıyor arkadaş.O Rom da çökmeler olduğu için hiç önermem.Bende o romu test etmek amaçlı indirmiştim.Ve anladım ki en hızlı eskiyen ve çöken romlar ın lolipop romlar olduğunu varsayıyorum.Ama cm12.1 hariç lolipop custom romlar çok hızlı eskiyor.Nougat bile hiç eskimiyor.