@Orochi® hocam discovery 2+ plus için çalışmalarınızı beklemedeyiz :)
A asixz Kayıtlı Üye 12 Haz 2015 #22 5 lolıpop yuklu ustune kursam olurmu ılk deneyende ben olcam herhalde goruslerımı ıletırım linkte sorun var ınmıyor
5 lolıpop yuklu ustune kursam olurmu ılk deneyende ben olcam herhalde goruslerımı ıletırım linkte sorun var ınmıyor
Orochi™ Administrator 12 Haz 2015 #23 Lolipop da sorun cikarabilir gionee v4s kitkat v6032 romunu yukleyip ondan sonra yuklemenizi onerrim.
Lolipop da sorun cikarabilir gionee v4s kitkat v6032 romunu yukleyip ondan sonra yuklemenizi onerrim.
K kaptan23 Kayıtlı Üye 23 Haz 2015 #26 Mesut usta sende olmasan bu telefon sade telefon olarak kalacak
S serseraz Kayıtlı Üye 12 Ara 2015 #28 Cm 12 portlayamaz mısın hocam çok iyi olur du bu arada forumdaki herkeze teşekkür.
Celuk Yönetici 6 May 2016 #31 Cvp: RE: CM11 4.4.4 GMD2 Mini Port By OROCHI Orochi™' Alıntı: Link sağlam tekrar dene @Celuk Genişletmek için tıkla ... Kac kere farkli tarayicilardan denedim hala link.tl nin ana sayfasina atiyor Teşekkürler link duzelmis
Cvp: RE: CM11 4.4.4 GMD2 Mini Port By OROCHI Orochi™' Alıntı: Link sağlam tekrar dene @Celuk Genişletmek için tıkla ... Kac kere farkli tarayicilardan denedim hala link.tl nin ana sayfasina atiyor Teşekkürler link duzelmis
B bricked gmd2mini Kayıtlı Üye 14 Eki 2016 #32 eline sağlık abi cihazı bilgisayar görmüyor stock recovery var onunla bu zipi yükleyebilir miyim?
Orochi™ Administrator 14 Eki 2016 #33 Cvp: RE: CM11 4.4.4 GMD2 Mini Port By OROCHI bricked gmd2mini' Alıntı: eline sağlık abi cihazı bilgisayar görmüyor stock recovery var onunla bu zipi yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Yükleyemezsin Stock Recovery sadece Ota paketlerini ve Firma tarafından verilen Romları yükler.
Cvp: RE: CM11 4.4.4 GMD2 Mini Port By OROCHI bricked gmd2mini' Alıntı: eline sağlık abi cihazı bilgisayar görmüyor stock recovery var onunla bu zipi yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Yükleyemezsin Stock Recovery sadece Ota paketlerini ve Firma tarafından verilen Romları yükler.