mahir02' Alıntı:Alınmıyordu dostım ölu gbydi hic tepki yoktu servise yolladm yazılım vs yerine anakart deismisler ..emin misnz o zman anakrt nie deismisler onlar bu yılı bilmiyor mu??
Peki gondermden önce sordum siz bu yolu bana demednz servise yollayın dednz bende yolladm o yolu hiç bilmiyordum ??nasıl oluyor pilsz boot mu açılıyor ?Rygebin' Alıntı:mahir02' Alıntı:Alınmıyordu dostım ölu gbydi hic tepki yoktu servise yolladm yazılım vs yerine anakart deismisler ..emin misnz o zman anakrt nie deismisler onlar bu yılı bilmiyor mu??
1 saatte yapamıyorlar self çalışıyorlar evet eminim.
Bana da oldu diyorum size 1 kere oluyorsa ben 100 kere oluyor . Ölü gibi değil biz ona susma diyoruz anakarta kernali açayım mı diyor kernel dosyası uyumsuz olduğundan açamıyor..
Rygebin' Alıntı:Hayır bilgisayara takıldığında tepki veriyorsa 12 tane sürücü geliyorsa sorun bu şekilde çözülüyor o zaman bende bilmiyor olabilirim..
Çünku sürekli deneme aşamasındayım çok sorun gördüm ama o tip bir brick işlemini 2 hafta önce yaşayıp çözdüm ..
Ne zaman sorduğunuza bağlı.
Rygebin' Alıntı:Neyse , kısaca birnsorun yok hocam .
mahir02' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Neyse , kısaca birnsorun yok hocam .
Eywallah.Peki öyle bir durumda nasıl yapacagm belliki bende cok karşılaşacam onla ,pili çıkarıp pc takıyırz nasıl oluyor hocam ?
İyi akşamlar hocam bu telpa ne yapıyor böyle yaw anakartan sonra bu seferde arka kamera degidtlrildi yazmslar biz yazılım icin yolladık tel ne hale geliyor ??Rygebin' Alıntı:Kesinlikle
Aynen cihaz vip servis ile yolladım salı vardı perşembe anakart deistrldi gecrdiler bugün ctesi simdi de arka kamera eklemisler oysa bir hafta oldu hala gelecek sanki yeni tel yapıyorlar !!Rygebin' Alıntı:Belki de hikayeden yazıyorlar , belli değil..
Alalasız şeyler değiştiriliyor çünkü..