Bende böyle bir sorun yok.Wipe işlemlerini düzgün yaptığından emin olup tekrar kur.Bide şarjdan çektikten 5 saniye sonraya kadar o ışık yanabilir.Eğer şarj kablosundan değilde şarj aletini prizden çekiyorsan durum normaldir.
Temiz bir kurulum yaptım yine deneyeyim. prizden cekiyorum kabloyu cıkartıyorum ve kılıt ekranında sarz oluyor yazısı cıkıyor sırf bu yuzden sıldım romu gerı yukleyım bakalım
[doublepost=1503675541,1503675391][/doublepost]Temizle > Gelişmiş Temizlik > "Dalvik/ART Önbelleği, Sistem, Veri, Önbellek" bu şekil kurmustum romu
yine kuracagım bu sefer sistemi silip kurayım bakalım
[doublepost=1503678171][/doublepost]
Bende böyle bir sorun yok.Wipe işlemlerini düzgün yaptığından emin olup tekrar kur.Bide şarjdan çektikten 5 saniye sonraya kadar o ışık yanabilir.Eğer şarj kablosundan değilde şarj aletini prizden çekiyorsan durum normaldir.
Romdaki kamerayı silmiştim gece cekimlerinde bembeyaz gösteriyor diye artı resımde kırpma yapıyor diye aynı kameranın baska surumunu apk olarak kurmustum onu tekrar silince kilit ekranındaki sarz ediyor yazısı gitti varsa bana apk veya flashlayacam bir güzel bir kamera gönderirmisin.