Sa herkese yeni geldim konudan haberdan değilim ama ciddi bir sorunum var bir kaç gün önce crdroid 7.1 kurdum dün gece bir kere kendi kendine soft reboot yaptı bugün de arka arkaya 3 kere filan yaptı (bootloop değil, açılïp kısa süre sonra tekrar yaptı) sonra recoveryden cacheyi sildim ama pek bir işe yaramadı yine soft reboot yaptı sonra şarja taktım(şarjı %46ydı) 1 kere daha yapıp düzeldi. Fikri olan ? Her türlü yardıma çok memnun olurum
Kurduktan hemen sonra ikisini de flaşlamıştım. Tekrar kurmak istemiyorum bir sürü uygulamayı tekrar kurmak çok yorucu :/ başka bir çözümü olabilir mi ?sıfırlama yapıp baştan temiz bir kurulum yap konudaki vendor ve modem dosyalarını mutlaka flashla unutma bu yüzdendir sorun büyük ihitmalle
Bu arada şimdi hatırladım. Stok rom için olan pixel experience v2yi flaşlamıştım kurduğum gün. Sıkıntı yapmış olabilir mi ? Ama düne kadar hiç bi sorun yoktu 4. Gün sanırım bugün (bu arada yukarıdaki cevabı yazarken tekrar oldu :\)sıfırlama yapıp baştan temiz bir kurulum yap konudaki vendor ve modem dosyalarını mutlaka flashla unutma bu yüzdendir sorun büyük ihitmalle