R
RomMaster
Incredible™' Alıntı:fire' Alıntı:serviste yüklediler romu siz nasıl cwm haline getirdiniz
ben getiririm
ne zaman baksam gülerim
Incredible™' Alıntı:fire' Alıntı:serviste yüklediler romu siz nasıl cwm haline getirdiniz
ben getiririm
memoroy' Alıntı:Hocam bugun servise verdim simdi aldim v6740 kurmuslar simdilik sapitma yok sapitirsa senin surumu atarım
RomMaster' Alıntı:Incredible™' Alıntı:fire' Alıntı:serviste yüklediler romu siz nasıl cwm haline getirdiniz
ben getiririm
ne zaman baksam gülerim
erk03' Alıntı:Hocam ben şuan Xperia romdayım stock roma döneceğim twrpden flashlarken imei.uçması olur mu
Korkma, doğru biliyorsun .zip yap hiçbirşey olmazarpaat9073' Alıntı:Slm kardeş ya dosyayı indiriyorum da dosya .zip degil de .bin iniyor onu direk isim değiştirden .zip yapsam dosya bozulur mu ve telefon brick olur mu marka discovery 16gb
cesmi' Alıntı:buna root nasıl yaparız
cesmi' Alıntı:xperia z3 5.1. custom romdayım.bunu nasıl kurcam.stock recovery şart mı kurmak için
cesmi' Alıntı:kitkat stock romların hepsinde dokunmatik sapma olayımı var
shms' Alıntı:twrpden yapsam sorun olurmu
BaYtar™' Alıntı:Hocam bu romun sadeleşmiş halini yüklemiştiniz kurdum onu ama boot ta kaldı . Şuan o konuyu bulamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
Incredible™' Alıntı:BaYtar™' Alıntı:Hocam bu romun sadeleşmiş halini yüklemiştiniz kurdum onu ama boot ta kaldı . Şuan o konuyu bulamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
yanlış link uplamışım kaldırttım
BaYtar™' Alıntı:Incredible™' Alıntı:BaYtar™' Alıntı:Hocam bu romun sadeleşmiş halini yüklemiştiniz kurdum onu ama boot ta kaldı . Şuan o konuyu bulamıyorum yardımcı olurmusunuz ?
yanlış link uplamışım kaldırttım
Bu romun sadeleşmiş hali yokmu yani şuan ? Ona göre kurucamda*?