emrelinho' Alıntı:rootladım fakat titanium yedeklerini geri yüklemiyor
emrelinho' Alıntı:rootladım fakat titanium yedeklerini geri yüklemiyor
breed' Alıntı:hocam bu sinemayı app klasöründen nasıl silebilirim bulamadım bir türlü yardım edermisiniz?
breed' Alıntı:Tam bir battery killer olmuş yarım saat Wifi açık surf yaptım ve %10 gitti ekranda en düşük de genel olarak güzel bazen kopyala yapıştır yapamıyorum sanırım benim beceriksizliğim ama çok ve çok şarj yiyor
Edit:İlk defa stock hoşuma gitti ama bu şarj olayını nasıl çözebilirim %10 daha gitti
FoggyFa' Alıntı:breed' Alıntı:Tam bir battery killer olmuş yarım saat Wifi açık surf yaptım ve %10 gitti ekranda en düşük de genel olarak güzel bazen kopyala yapıştır yapamıyorum sanırım benim beceriksizliğim ama çok ve çok şarj yiyor
Edit:İlk defa stock hoşuma gitti ama bu şarj olayını nasıl çözebilirim %10 daha gitti
bataryani tamamen sifirla boyle powere basili tutunca telefon acilmayacak kadar sonra tekrar doldur %100e daha fazla performans alirsin bataryandan
FoggyFa' Alıntı:breed' Alıntı:Tam bir battery killer olmuş yarım saat Wifi açık surf yaptım ve %10 gitti ekranda en düşük de genel olarak güzel bazen kopyala yapıştır yapamıyorum sanırım benim beceriksizliğim ama çok ve çok şarj yiyor
bataryani tamamen sifirla boyle powere basili tutunca telefon acilmayacak kadar sonra tekrar doldur %100e daha fazla performans alirsin bataryandan
haydene' Alıntı:arkadaşlar romu ne ile atacağız nasıl atacağız teşekkür ederim.
hakan_13' Alıntı:İnşallah güncelleme olarak bunu vermezler gerçekten ben kurdum Hocam 8095 normal stabil kitkata göre daha ağır geldi yüklerken performans ve şarj için yükledim ama hayal kırıklığı bir tek müzik çalar hoşuma gitti :-(
Bilmem ki Hocam belki yenidir ondan dolayı olabilir ama eskisi bana daha hızlı geliyordu inşallah düzelir zamanla ram kullanımı bunda daha iyi ama performans konusunda birşey diyememIncredible™' Alıntı:hakan_13' Alıntı:İnşallah güncelleme olarak bunu vermezler gerçekten ben kurdum Hocam 8095 normal stabil kitkata göre daha ağır geldi yüklerken performans ve şarj için yükledim ama hayal kırıklığı bir tek müzik çalar hoşuma gitti :-(
bence bu daha hızlı, normali çekilmiyor
okanbiz' Alıntı:orijinal recovery ile atabilir miyim ? ilk defa atacam da biri yardım etsin ?