I
Incredible™
irem1427' Alıntı:dokunmadik sapıtması ne düzeyde
çok fazla yapmıyor ama yinede sapıyor yani
irem1427' Alıntı:dokunmadik sapıtması ne düzeyde
Incredible™' Alıntı:irem1427' Alıntı:dokunmadik sapıtması ne düzeyde
irem1427' Alıntı:Incredible™' Alıntı:irem1427' Alıntı:dokunmadik sapıtması ne düzeyde
kullanımı etkiliyor mu ? sıkıntı çıkarırsa rahatlıkla başka bi rom kurabilir miyim ?
ilhanemin' Alıntı:Stock kitkati yazılım yükleme aracıyla yukledim son guncellemeyi gormuyo cihaz 4 gb
Incredible™' Alıntı:ilhanemin' Alıntı:Stock kitkati yazılım yükleme aracıyla yukledim son guncellemeyi gormuyo cihaz 4 gb
olmadığı için paylaştım zaten...
Incredible™' Alıntı:irem1427' Alıntı:4 gb kullanıcısıyım. Rom direk rootlu olarak mı açılıyor yoksa kurulumdan sonra rootlamam mı gerek çünkü gravityBox kullanmaya devam etmek istiyorum. Bir de telefonun imeisi gider mi ?
rootsuz geliyor fakat rebootlarken root fixe yes derseniz rootlar.IMEI kolay kolay gitmez fakat herzaman bir risk vardır
irem1427' Alıntı:romu kurdum çok yavaş şuan rootlu değil yeniden kurucam format sistem yapıcam rom gerçekten çok yavaş neden ?
Incredible™' Alıntı:irem1427' Alıntı:romu kurdum çok yavaş şuan rootlu değil yeniden kurucam format sistem yapıcam rom gerçekten çok yavaş neden ?
General mobile yazılım yapmayı becerememis yine
deniycem teşekkür ederimIncredible™' Alıntı:Hız arıyorsanız iball andi,
Gorsellik ve hız arıyorsanız mixedup öneririm
Kerim Ayvaz' Alıntı:Twrpdem yüklesek olmazmı?
irem1427' Alıntı:bir şekilde GravityBox kurmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ? kingroot ile rootladım ne yapmam gerekiyor ?
fecrâl' Alıntı:irem1427' Alıntı:bir şekilde GravityBox kurmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ? kingroot ile rootladım ne yapmam gerekiyor ?
system>etc>theme içinden "map.properties" dosyasını sil. bundan sonra xposed kurabilir ve gravitybox'ı xposed'dan aktif edip kullanabilirsin.
ama artık tema özelliğini kullanamazsın. xposed kurman için temalardan feragat etmen lazım.
irem1427' Alıntı:fecrâl' Alıntı:irem1427' Alıntı:bir şekilde GravityBox kurmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ? kingroot ile rootladım ne yapmam gerekiyor ?
system>etc>theme içinden "map.properties" dosyasını sil. bundan sonra xposed kurabilir ve gravitybox'ı xposed'dan aktif edip kullanabilirsin.
ama artık tema özelliğini kullanamazsın. xposed kurman için temalardan feragat etmen lazım.
Denedim silinmiyor dosya. Bu dosya silinemez diyor es dosya yöneticisini indirdim onun uzerinden denedim olmadı