CWM'de hata alıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emreyiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emreyiz

Original poster
Kayıtlı Üye
15 Şub 2015
3
0
[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]CWM'de wipe data factory reset yaparken aşağıdaki hataları alıyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba?[/font]

[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]E:Can't mount /cache/recovery/log[/font]
[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]E:Can't open /cache/recovery/log[/font]
[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]E:Can't mount /cache/recovery/last_log[/font]
[font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]E:Can't open /cache/recovery/last_log[/font]
[/font]

Format cache yapmissin romunu yukle
Sorun çözülür cache deki recovery logu silinmiş korkulacak bir şey değil.

Şu an telefonda sıkıntı yok. Rom atacaktım. Bu işlemi yaparken oluyor. Direkt rom yükleyeyim mi? @[font='Open Sans', sans-serif]Orochi™[/font]

Bir sıkıntı olmaz bu bolumu formatlamissin dedim ya
07ByaW.png

Romunu zipin de bi problem olabilir farkli bi ROM dene.

Merhabalar.Aynı sorun bende de var soket yeni değişti pc görmüyor sadece cwm ye girebiliyorum telefonda general mobile yazısında kalıyor.Düzelme imkanı var mı pc ye bağlamadan?

@carfreak stock rom yada başka bir custom rom flashla büyük ihtimalle düzelir. Cwm varsa korkmaya gerek yok.