CWM'den sonra açılmama sorunu

'Discovery Sorun & Yardım Bölümü' forumunda Sami Köroğlu tarafından 3 Şubat 2015 tarihinde açılan konu

  1. Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi.
  1. Sami Köroğlu

    Sami Köroğlu Kayıtlı Üye
    Kayıtlı Üye

    Arkadaşlar benim GM Discovery I cihazımda CWM 6 sürümü kurulu ROM olarakta bugra hocamizin Android L Edition var.Fakat başka romlar kurmaya kalkıştığımda telefon açılma ekranında kalıyor.ROM cok iyi ama 3-4aydır değiştiremediğim için yavaşlamalar başladı yardım edermisiniz?
     
  2. SmiLeToLiFe

    SmiLeToLiFe Administrator
    Site Yetkilisi Administrator

    1.373
    1.197
    113
    Cihaz:
    Lenovo K3 Note
    ROM:
    StockRom_S422_160315_ROW
    spflash ile stock rom yükleyin sonra farklı roma geçmeyi deneyin.
     
  3. MadloveR

    MadloveR Administrator
    Site Yetkilisi Administrator

    Kuracağınız roma şu an kullandığınız romdaki boot.img i atıp öyle kurun. Yüksek ihtimal çözülür sorun.
     
  4. Ferdi9050

    Ferdi9050 Aktif Üye
    Aktif Üye

    Alttaki fix i sd karta at, kuracagın her romdan sonra flashla,

    Linkleri Görebilmek için Giriş Yapmanız yada Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
     
  5. SpeedlinE™

    SpeedlinE™ Yönetici
    Site Yetkilisi Yönetici

    bu problemle legend v10 kullanan herkes karşılaşır mı?bilmediğimden sordum.
     
  6. Ferdi9050

    Ferdi9050 Aktif Üye
    Aktif Üye

    Aslında romla alakası yok. Bazı partilerde yapıyor. Mesela cihazım 16 gb ve yeni aldım. Hemen hemen tüm romlarda eger yukarıda verdiğim boot img kullanmazsam açılmıyor, legend le alakalı değil yani
     
Yükleniyor...