Mrugesh Patel' Alıntı:It's for mt6589?
wolverinemre' Alıntı:@"SmiLeToLiFe" hocam elinize sağlık om çok seri ama hücresel veri ve apk yükleme sorunu var bende yeniden kurmayı da denedim ama çare olmadı :adyo:
wolverinemre' Alıntı:@"SmiLeToLiFe" hocam elinize sağlık om çok seri ama hücresel veri ve apk yükleme sorunu var bende yeniden kurmayı da denedim ama çare olmadı :adyo:
DesTaN' Alıntı:Sanırsın, stabil stock discovery rom kullanıyorsunuz. O bile stabil değildide işte.
Normal bu kadar sorun olması,
Emeğine sağlık hocam. Devamını bekliyoruzz.
ylmz134' Alıntı:DesTaN' Alıntı:Sanırsın, stabil stock discovery rom kullanıyorsunuz. O bile stabil değildide işte.
Normal bu kadar sorun olması,
Emeğine sağlık hocam. Devamını bekliyoruzz.
aynen katılıyorum , şuan indireceğim ama açıldıktan sonra yapmam gereken bişeyler var mı hocam hattım faturalıda :what: daha önce bişey okumuştum faturalı için bişeyler yapılması gerekiyordu ... ??
Kurulumda mi mesajı kapatın.ylmz134' Alıntı:aynen katılıyorum , şuan indireceğim ama açıldıktan sonra yapmam gereken bişeyler var mı hocam hattım faturalıda :what: daha önce bişey okumuştum faturalı için bişeyler yapılması gerekiyordu ... ??
Hertyr' Alıntı:@serkan75 @DesTaN bunların farkındayım ve sorun bağlama, şikayetlenme yok zaten ortada, kibarca geribildirim verdim, romun gelişmesini bizzat istediğim için. alınganlık yapmaya hiç gerek yok.
@"SmiLeToLiFe" 'a tekrar teşekkürler, sw33tking' in portundan geçtim ve kullandıkça görüyorum ki ram ve pil kullanımı daha iyi.
engiin' Alıntı:Romu kurduk geri bildirim yapıyoruz arkadaşlar geliştiriciye yardımcı olmak için, başka bir niyetimiz yok.
Başarılar.