serkan75' Alıntı:@"AloneMan" romu bir türlü indiremedim. Oldukça yavaş iniyor, sorun ne bilemedim. Acaba yandexe yükleme şansın var mı?
Furkan Yaldız' Alıntı:Yeni sürümler gelecekmi?
izmir3542' Alıntı:Yasin bey ikiside harika her cumartesi güncelleme gelmesi daha da bir harika çok güzel iş çıkarmışsınız elinize sağlık tekrar sabırsızlıkla cumartesi günlerini bekleyeceğiz ben şuan bu sürümü kullanıyorum cok memnun kaldım
AloneMan' Alıntı:izmir3542' Alıntı:Yasin bey ikiside harika her cumartesi güncelleme gelmesi daha da bir harika çok güzel iş çıkarmışsınız elinize sağlık tekrar sabırsızlıkla cumartesi günlerini bekleyeceğiz ben şuan bu sürümü kullanıyorum cok memnun kaldım
Teşekkür ederim iyi kullanımlar
ney27' Alıntı:Üstat baya hızlısın ellerine sağlık ben birnii yeňi kurmuşken yeni bir sürüm daha yayınlamışsın teşekkürler
Ben bunlarda xposet veya wsm yi kurabilir miyim ( daha önceki sürümde xposet kuruluyor du) söyleyebilir misin
in2flames' Alıntı:Ben romu yükledim iyi güzelde google play yok nasıl düzeltirim?
in2flames' Alıntı:Ben romu yükledim iyi güzelde google play yok nasıl düzeltirim?
serkan75' Alıntı:in2flames' Alıntı:Ben romu yükledim iyi güzelde google play yok nasıl düzeltirim?
Kurulumda hata yapmissiniz. Bastan temiz bir sekilde kurulum adimlarina dikkat ederek kurun.
AloneMan' Alıntı:in2flames' Alıntı:Ben romu yükledim iyi güzelde google play yok nasıl düzeltirim?
Nasil Google play yok romun içinde gapps ekli
in2flames' Alıntı:Hocam tekrar kurdum romu hiçbişeyide hatalı yapmadım ancak hala google play yok google play ı apk olarak indirdim ve denedim açılıyor beyaz ekran düzelmeden hemen kapanıyor ne yapacam gapps ıda flashlıyorum ancak başarısız diyor lütfen yardım edin
in2flames' Alıntı:Hocam tekrar kurdum romu hiçbişeyide hatalı yapmadım ancak hala google play yok google play ı apk olarak indirdim ve denedim açılıyor beyaz ekran düzelmeden hemen kapanıyor ne yapacam gapps ıda flashlıyorum ancak başarısız diyor lütfen yardım edin
Acilll nolur
TheHealeR™' Alıntı:Wsm yolla dizi kurunca bootta kalıyor hocam baska fix yokmu ya
AloneMan' Alıntı:in2flames' Alıntı:Hocam tekrar kurdum romu hiçbişeyide hatalı yapmadım ancak hala google play yok google play ı apk olarak indirdim ve denedim açılıyor beyaz ekran düzelmeden hemen kapanıyor ne yapacam gapps ıda flashlıyorum ancak başarısız diyor lütfen yardım edin
Acilll nolur
Sadece wipe yap advanced elleme
in2flames' Alıntı:AloneMan' Alıntı:in2flames' Alıntı:Hocam tekrar kurdum romu hiçbişeyide hatalı yapmadım ancak hala google play yok google play ı apk olarak indirdim ve denedim açılıyor beyaz ekran düzelmeden hemen kapanıyor ne yapacam gapps ıda flashlıyorum ancak başarısız diyor lütfen yardım edin
Acilll nolur
Sadece wipe yap advanced elleme
neyse olmadı ne kadar denesemde başka rom yükledim onda google play falan vardı romdan kaynaklı bişey var sanırım rom çok hoşuma gitmişti son uygulamalar menüsü apple tarzıydı falan ama neyse artık stable sürüme geçtim keşke ondada olsaydı böyle son uygulamalar menüsü