Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hızlı geri dönüşünüz için teşekkürler. Aynen dediğinizi yapıyorum. Ancak kurtarma ve ön yükleme tuşları çalışmıyor basınca ana ekrana geri dónüyor diğer uçak, sessiz, yeniden başlat ve kapat tuşlarında sorun yok çalışıyor diger iki tuşun sebebini çözemedim. Başka bir dosya dahamı var.
[doublepost=1537467437,1537467377][/doublepost]
Hızlı geri dönüşünüz için teşekkürler. Aynen dediğinizi yapıyorum. Ancak kurtarma ve ön yükleme tuşları çalışmıyor basınca ana ekrana geri dónüyor diğer uçak, sessiz, yeniden başlat ve kapat tuşlarında sorun yok çalışıyor diger iki tuşun sebebini çözemedim. Başka bir dosya dahamı var.
Merhabalar, uzunca bir suredir bu romu kullaniyordum. Lakin root ve xposed i tam olarak silemedigim icin netflix gibi uygulamalari kullanamiyorum( uygulama icinden full unroot veya twrp ile un-su ile denedim ise yaramadi) netflix hala algilayabiliyor. Ovyuzden romu kurarken hangi dosyalari silmeliyiz ki bu rom rootsuz olarak kurulsun (system/xbin/su gibi ) ve son olarakta stable son surumde instagramda video cekiliyorken dev'in son surumunde altta yesil bir bar cikiyor ve dogru video cekmiyor. Bu durumu degistirmek icin v8 deki hangi codecleri veya libleri dev sürüm icine atmaliyiz ? Teşekkürler.
MIUI_V9_8.1.2_For_GM_Discovery.zip Hotspot ayarlarına girince ayarlar durdu. Hatası vardır. Çözüm: Dili ingilizce yapınca Çözülüyor. Mi Cloudda Senkronizasyon Hatası Fix Mi cloud fixini kurmadan önce Mi hesaba giriş yapın sonra fixi flashlayın.
Titinium backupta hata alanlar supersu ayarlar/oluşturulan isim uzay ayrımı tikini kaldırıp yeniden başlatın cihazı.sonra yedeklerinizi sorunsuz yükleyebilirsiniz.
Play Storedan Mobil Veri ile uygulama indirmede Sorun yaşayanlar İndirilenler/ayarlar/indirme Boyut Limiti/Unlimited yapın.
Temada sorun yok demişsiniz, ben 4001 hatası alıyorum ve inmiyor ne yapmam lazım? @onur5488
--------------------
Birileri yardım etsin lütfen, rom değiştirmek istemiyorum. Tema yükleyemiyorum cloud fixi de kurdum sorun geçmedi...
MIUI_V9_8.1.2_For_GM_Discovery.zip Hotspot ayarlarına girince ayarlar durdu. Hatası vardır. Çözüm: Dili ingilizce yapınca Çözülüyor. Mi Cloudda Senkronizasyon Hatası Fix Mi cloud fixini kurmadan önce Mi hesaba giriş yapın sonra fixi flashlayın.
Titinium backupta hata alanlar supersu ayarlar/oluşturulan isim uzay ayrımı tikini kaldırıp yeniden başlatın cihazı.sonra yedeklerinizi sorunsuz yükleyebilirsiniz.
Play Storedan Mobil Veri ile uygulama indirmede Sorun yaşayanlar İndirilenler/ayarlar/indirme Boyut Limiti/Unlimited yapın.
[automerge]1552774063[/automerge]
Kardeş Her hal sende Vodafone Pspihonu kullniyonnn Bu nu geceiyimm ...
Sedat gelim Romu Twrp den dogru yuklemissen eyer..Anasayfa da biyerde Araçlar diyo orda İndirilenler var Oraya gir 3. Tikla Orda Ayarlar ind UN LİMTED YAPPP
KURTUL LLL TAMAMM ZATİ ONUR ROM SAYF.SOYLEMİŞ HERALL SENDE ACEMİSUNNN
[automerge]1552774170[/automerge]