Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OTA'DAN GELEN GÜNCELLEMEYİ KURMAYINIZ CİHAZINIZ KULLANILMAZ HALE GELEBİLİR
ROMU KURDUKTAN SONRA
GÜVENLİK/İYİ HALE GETİR YAPTIYSANIZ AŞAĞIDAKİ ANLATILANLARI SIRASIYLA YAPMANIZ GEREKİYOR!!!
1. AYARLAR/TELEFON HAKKINDA/ MIUI SÜRÜMÜNE 5 KEZ TIKLAYIN VE GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİ AÇILSIN.
2. AYARLAR/DİĞER AYARLAR/GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİ/USB HATA AYIKLAMA MODUNU AÇIN
BUNU YAPMAZSANIZ ANİMASYONDA KALIR CİHAZ ÇÜNKÜ OPTİMİZE EDİNCE USB HATA AYIKLAMA MODUNU KAPATIYOR O YÜZDEN BOOT DA KALIYOR!
Önemli :4GB Cihazlar için Rom otomatik olarak hafıza kartına kaydedecek şekilde ayarlanmıştır. Yani her şeyi hafıza kartına kaydecek.
Önemli :
16Gb Cihazlar kayıt yerini cihazın kendi hafıza olarak ayarlamak istiyorsanız bu fixi cwm den direk yükleyin :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekran Görüntüleri
7.1.12 Sürümü Konuya Eklendi.
CHANGELOG/Yenilikler
Music New - Improved music search (01-11) New - Customizable playlist layouts (01-11) Optimization - Improved performance for playlists and albums (01-11)
[/B]
7.3.23
7.3.9
7.3.2
LİNK 1
7.2.9
7.1.20
7.1.12
7.1.5
DOWNLOAD:
MİUİ SEARCH FİX
bu konudaki fixi yükleyin.@md1 hocamıza teşekkürler. Titinium backupta hata alanlar supersu ayarlar/oluşturulan isim uzay ayrımı tikini kaldırıp yeniden başlatın cihazı.sonra yedeklerinizi sorunsuz yükleyebilirsiniz.
Miui 8 in diğer uygulamalarını yüklemek isteyenler
@realist48 o dediğim önceki sürüm içindi.Bu sürümde o apk yok ama yine hata veriyor telefonu yeniden açınca bir kere geliyor.kullanıma engel değil.
[doublepost=1490536292,1490331959][/doublepost]MIUI 8.3 7.3.23 Sürümü Konuya Eklendi.
CHANGELOG /Yenilikler
Lockscreen, Status Bar, Notification Bar
Optimization - Option for never requiring the Lock screen password (03-21)
Fix - Couldn't connect to the personal hotspot if it was turned on in the Notification shade (03-17)
Home screen
Optimization - Open the Weather app using the weather clock widget (03-21)
Data Usage
New - New Network assistant (03-21)
Fixed Super Mario Run game FC
CloudSystembase. Durdu hatası çözüldü.
telefonu bul durdu hatası veriyor(arada ekrana cıkıyor kendılıgınden),yeniden baslatırken tema ilk haline dönüyor,whatsaap video yollanmıyor,mi cloud senkronızayon çalısmıyor. hatalar bunlar en sıfırden tertemız kurdum.6.12.15 sarjı cabuk bitmesine ragmen ıclerınde suan en ıyısı.tesekkurler onur sen olmasan tel çöp zaten yüregine saglık:emoji_slight_smile:
s.a beyler ben yeniyim de ilk defa telefonumun romunu değiştirecem ve bilgi sahibi deigilim bu konu hakkında naasıl yapacagımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Telefondan indirenler, 7.3.23 yazısı altındaki "Spoiler İçerik" yazısına tıklasın. "Meta Inf" gibi yazıları görünce yanında bulunan 3 noktaya tıklasın. Google drive sitesine atıyor. Oradan çekin sonra.
merhaba. daha önce miui rom u kullanmıştım süperdi. fakat usb ile pc ye bağlanmada sorun yaşadığım için başka roma geçmek zorunda kalmıştım. sorum bu son çıkan versiyon mu? en güncel bu ise aynı hata ile karşılaşır mıyım? kolay gelsin...
merhaba. daha önce miui rom u kullanmıştım süperdi. fakat usb ile pc ye bağlanmada sorun yaşadığım için başka roma geçmek zorunda kalmıştım. sorum bu son çıkan versiyon mu? en güncel bu ise aynı hata ile karşılaşır mıyım? kolay gelsin...
Hocam rom için teşekkürler 1 haftadır kullanıyorum güzel elinize sağlık
Fakat Birkaç Sorun Buldum Çözdüm
1.Bravian enginer yukleyince YouTube ve benzeri uygulamalarda kalite seçimi kalkıyor onu build.prop (ro.product.model=Discovery) olarak değiştirdim düzeldi
2.USB bağlayınca ,Hata ayıklama modu açık diye bildirim cikiyor onu devre dışı bırakıp usb hata ayıklama açık kalsın diye
persist.adb.notify=0
persist.service.adb.enable=1
Komutları Ekledim
Ayrıca 7.3.23 kullanıyordum format çekmeden nasıl 7.4.6 yukseltirim
Hocam rom için teşekkürler 1 haftadır kullanıyorum güzel elinize sağlık
Fakat Birkaç Sorun Buldum Çözdüm
1.Bravian enginer yukleyince YouTube ve benzeri uygulamalarda kalite seçimi kalkıyor onu build.prop (ro.product.model=Discovery) olarak değiştirdim düzeldi
2.USB bağlayınca ,Hata ayıklama modu açık diye bildirim cikiyor onu devre dışı bırakıp usb hata ayıklama açık kalsın diye
persist.adb.notify=0
persist.service.adb.enable=1
Komutları Ekledim
Ayrıca 7.3.23 kullanıyordum format çekmeden nasıl 7.4.6 yukseltirim