[DEV-MIUI-V9.3]MIUI 9 8.1.2 For GM Discovery

7.1.12 Sürümü Konuya Eklendi.

CHANGELOG/Yenilikler

Music
New - Improved music search (01-11)
New - Customizable playlist layouts (01-11)
Optimization - Improved performance for playlists and albums (01-11)

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Son düzenleme:
Üstad bu güncellemeyi direk install yaparak mı yuklucez
Yoksa tüm yükleme işlemi tekrar mı yapacaz.saygilar.

Romu bu gün kurdum baya hoşuma gitti. Elinize sağlık ancak benim iki sorum olacak size. Birincisi 1. simde 3g ile ilgili bir sorun var mı acaba benim 2. sim yuvası çalışmıyor çünkü. İkincisi de bildirim geldiği zaman alttaki 3 tuşun ışığının yanmasını nasıl sağlarım ?

Bu kadar çabuk cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.ustune kurdum ..Sizi takibe devam emeklerinize sağlık..

• Like
Tepkiler: onur5488
Hocam yazı tipini bir türlü değiştiremedim nasıl olucak ya ?
Font Fix adlı uygulamayla değiştirebilir siniz.

[doublepost=1484503521,1484503258][/doublepost]
Romu bu gün kurdum baya hoşuma gitti. Elinize sağlık ancak benim iki sorum olacak size. Birincisi 1. simde 3g ile ilgili bir sorun var mı acaba benim 2. sim yuvası çalışmıyor çünkü. İkincisi de bildirim geldiği zaman alttaki 3 tuşun ışığının yanmasını nasıl sağlarım ?
1.simde 3G sorunsuz çalışmaktadır.
İkinci sorunuzun cevabı alttaki konuda yazıyor LG touch led notifications uygulamasıyla yapılıyor.

http://forum.turkdevs.com/konu/led-bildirim-lg-touch-led-notifications.1222/

Benim merak ettiğim bir konu var
1) Yaptığınız Romda Kurulum Baya bi bozuk miui 8 in aynısını yaparsanız çok sevinirim
2) Google play servisi nasıl silcez
3)Miuinin diğer uygulamalarında App storeyi yükledim fakat bu uygulamayı yukleyemiyorum
Bu Cevaplari verirseniz sevinirim iyi gunler

Benim merak ettiğim bir konu var
1) Yaptığınız Romda Kurulum Baya bi bozuk miui 8 in aynısını yaparsanız çok sevinirim
2) Google play servisi nasıl silcez
3)Miuinin diğer uygulamalarında App storeyi yükledim fakat bu uygulamayı yukleyemiyorum
Bu Cevaplari verirseniz sevinirim iyi gunler
Kurulumun ekranını bilerek siliyorum bundan hoşnut deyilseniz konuya yazabilirdiniz.sohbette yazmanızın bir anlamı yok.Kurulum ekranı bozuk falan değil romun içinde gapps olduğu için öyle geliyor.Miui 8 in kendi kurulum ekranını koyarsam 2 seçenek sonra hata veriyor.o yüzden kaldırıyorum.
Google play service yi silerseniz çoğu uygulama çalışmaz.Ayrıca sohbette yazdığınız şeyler için teşekkürler (!) Keşke konuya yazsaydınızda çok iyi cevabını alırdınız.Bu yüzden insanın rom paylaşası filan kalmıyor.

AJWOPv.jpg

• Like
Tepkiler: muratxxlarge
Özür dilerim hocam yanlış anlaşılma oldu
[doublepost=1484518154,1484518041][/doublepost]Google play servisi kaldırmak istiyorum nedeni çok ram yiyor o yüzden

7.1.12 sürümünde ram kullanımı biraz fazla bunu azaltmak için ayarlar/ek ayarlar/Geliştirici seçenekleri/Belleği en iyi hale getir/yüksek yapın biraz faydası olacaktır.

[doublepost=1484947967,1484756748][/doublepost]MIUI 8 Çin Geliştirici ROM 7.1.19, Çin Bahar Şenliği Tatili'nden önceki son güncelleştirmedir. Tüm sürümler, 22 Ocak - 5 Şubat 2017 tarihleri arasında askıya alınıyor. Bir sonraki sürüm 7.2.9 olacak.
[doublepost=1485076502][/doublepost]MIUI 8 7.1.20 Sürümü Portlandı.

Son düzenleme:
7.1.12 sürümünde ram kullanımı biraz fazla bunu azaltmak için ayarlar/ek ayarlar/Geliştirici seçenekleri/Belleği en iyi hale getir/yüksek yapın biraz faydası olacaktır.

[doublepost=1484947967,1484756748][/doublepost]MIUI 8 Çin Geliştirici ROM 7.1.19, Çin Bahar Şenliği Tatili'nden önceki son güncelleştirmedir. Tüm sürümler, 22 Ocak - 5 Şubat 2017 tarihleri arasında askıya alınıyor. Bir sonraki sürüm 7.2.9 olacak.
[doublepost=1485076502][/doublepost]MIUI 8 7.1.20 Sürümü Portlandı yetiştirebilirsem gece gibi gelir.

Eyvallah onur hocam dört gözle bekliyoruz

• Like
Tepkiler: onur5488
Eyvallah onur hocam dört gözle bekliyoruz
Yeni sürüm eklendi kurabilirsiniz.
Mesajlaşma uygulaması düzenlenerek mesajlar olarak değiştirildi.Ana ekrana yazısı sığmadığı için.
Romda değişik bir kilit ekranı ekranı vardı.Düzeltildi orijinal miui kilit ekranı eklendi.

Son düzenleme: