7.1.5 sürümündeysen üstünede kurabilirsin sorun olmaz.Üstad bu güncellemeyi direk install yaparak mı yuklucez
Yoksa tüm yükleme işlemi tekrar mı yapacaz.saygilar.
Font Fix adlı uygulamayla değiştirebilir siniz.Hocam yazı tipini bir türlü değiştiremedim nasıl olucak ya ?
1.simde 3G sorunsuz çalışmaktadır.Romu bu gün kurdum baya hoşuma gitti. Elinize sağlık ancak benim iki sorum olacak size. Birincisi 1. simde 3g ile ilgili bir sorun var mı acaba benim 2. sim yuvası çalışmıyor çünkü. İkincisi de bildirim geldiği zaman alttaki 3 tuşun ışığının yanmasını nasıl sağlarım ?
Kurulumun ekranını bilerek siliyorum bundan hoşnut deyilseniz konuya yazabilirdiniz.sohbette yazmanızın bir anlamı yok.Kurulum ekranı bozuk falan değil romun içinde gapps olduğu için öyle geliyor.Miui 8 in kendi kurulum ekranını koyarsam 2 seçenek sonra hata veriyor.o yüzden kaldırıyorum.Benim merak ettiğim bir konu var
1) Yaptığınız Romda Kurulum Baya bi bozuk miui 8 in aynısını yaparsanız çok sevinirim
2) Google play servisi nasıl silcez
3)Miuinin diğer uygulamalarında App storeyi yükledim fakat bu uygulamayı yukleyemiyorum
Bu Cevaplari verirseniz sevinirim iyi gunler
Yani biraz emrivaki olmuş.. Hoş olmamış.Özür dilerim hocam yanlış anlaşılma oldu
[doublepost=1484518154,1484518041][/doublepost]Google play servisi kaldırmak istiyorum nedeni çok ram yiyor o yüzden
Eyvallah onur hocam dört gözle bekliyoruz7.1.12 sürümünde ram kullanımı biraz fazla bunu azaltmak için ayarlar/ek ayarlar/Geliştirici seçenekleri/Belleği en iyi hale getir/yüksek yapın biraz faydası olacaktır.
[doublepost=1484947967,1484756748][/doublepost]MIUI 8 Çin Geliştirici ROM 7.1.19, Çin Bahar Şenliği Tatili'nden önceki son güncelleştirmedir. Tüm sürümler, 22 Ocak - 5 Şubat 2017 tarihleri arasında askıya alınıyor. Bir sonraki sürüm 7.2.9 olacak.
[doublepost=1485076502][/doublepost]MIUI 8 7.1.20 Sürümü Portlandı yetiştirebilirsem gece gibi gelir.