[DEV-MIUI-V9.3]MIUI 9 8.1.2 For GM Discovery

miui cloud services sybase durduruldu hatası alıyorum ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz

miui cloud services sybase durduruldu hatası alıyorum ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
7.1.20 nin üstüne kurduysanız bu hatayı alıyorsunuz büyük ihtimal.
Çözümü :
SystemBaseFunctions.apk adlı dosyayı root explorer tarzı root erişimine ulaşabileceğiniz bir dosya yöneticisinden silin sorun ortadan kalkacaktır.

[doublepost=1487018952,1487018803][/doublepost]
hocam 7.1.20 sürümünün üstüne sıfırlamadan kursak olur mu? yoksa sıfırlamak mı lazım?
Sıfır kurulum yapın üzerine kurarsanız systembase hatası alırsınız.

7.1.20 nin üstüne kurduysanız bu hatayı alıyorsunuz büyük ihtimal.
Çözümü :
SystemBaseFunctions.apk adlı dosyayı root explorer tarzı root erişimine ulaşabileceğiniz bir dosya yöneticisinden silin sorun ortadan kalkacaktır.

[doublepost=1487018952,1487018803][/doublepost]
Sıfır kurulum yapın üzerine kurarsanız systembase hatası alırsınız.

onur hatayı bende aldım o dosyayı nasıl bulruz

Öncelikle teşekkürle.

Telefonuma kurulum yaptım. Ayarlarda yaptım sorunsuz kullanıyorum. Fakat ..
Eski Mi hesabımı kullanmak için kurulu olan Mi hesabından çıkış yapmak istediğimde.

Yani Mi Hesabını kaldırmaya kalktığımda.

Telefon Bul durduruldu

Telefon Bul kapatılamıyor
RPC Hatası

veriyor ve Oturumu Kapatmıyor.

Versiyon 7.2.9

Üstad emeğine halel gelmesin inşallah. 7.2.9 sürümü yükledim temiz kurulum ilk yüklediğimden beri 1. simde 3g yok. manuel olarak yalnızca 3g tercih ediyorum , 3g öncelikli tercih ediyorum ama nafile. Bu sorunla karşılaşan başka kimse var mı acaba. Ne tavsiye edersiniz.

MİUİ 8.3 7.3.2
Kaldığımız yerden Devam edelim.:troll1:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Son düzenleme:
Tesekkur Onur dostum benim telin sesi az çıkıyor acaba telefon damı sorun var yoksa romdami. sesi nasıl yukseltiriz bı yardimci olursan sevinirim
Dolby Atmos yükleyin ses artar
MİUİ 8.3 7.3.2
Kaldığımız yerden Devam edelim.:troll1:

Sabırsızlıkla bekliyoruz onur hocam eyvallah adamsın