UcanHamsi' Alıntı:onur5488' Alıntı:
Yapıştır usta stabilliği nasıl
Tamamdır eline sağlıkonur5488' Alıntı:UcanHamsi' Alıntı:Yapıştır usta stabilliği nasıl
Stabilliyi iyi mobil veri sıkıntılı onu çözecem.
Arama yapmıyor.mi bulutu cözdüm. ama cihazı bulurken1 saat bekliyor ve mi hesaba girilmiyor.o yüzden mi bulut yine sorunlu gelecek.gece gelebilir.
onur5488' Alıntı:zekiay' Alıntı:2.sim için 3G desteğinin gelmesi güzel oldu, elinize sağlık.
Şuan telefonda V8.1 6.9.29 sürümü yüklü, bu yeni sürümü güncelleme olarak yükleme imkanı var mı? Yoksa sıfırdan rom kurulumu gibi yükleyeceğiz.
Full rom olduğu için sıfırdan yüklerseniz daha iyi ama 6.9.29 un üstünede sıfırlama yapmadan kurabilirsiniz.uygulama veri vb.kaybınız olmaz.ama pek fazla değişiklik yok.
jenowa' Alıntı:güncellemeleri bizimle paylaştığın için çok teşekkürler. Elinize sağlık. Baştan kurmak mı gerekiyor, keşke QTA'dan güncelleme gibi bir şey olsa herşey baştan format atıp uygulamaları tekrar yüklemek baya uğraştırıyor çünkü her bir formatta en az 20 tane uygulamayı baştan yükleyip ayarlamam gerekiyor stabilde kal format atman gerekmesin diyebilirsiniz ama yeni güncellemeleri çok merak ediyorum
6.9.29 daysan sıfırlama yapmadan üstüne kurabilirsiniz.
realist48' Alıntı:ACİL YARDIM YOK MU BANA KAFAYI YICEM NE YAPTIMSA OLMADI daha once attım acemı degılım bu ne den olmuyor yarıda kalıyor hata verıyor. telı orjınal rooma yukleyıp mı denesem kımse yok mu onur nerdesin
arkadaslar bı yardımcı olur musunuz lutfen bu room yuklenmıyor neden olabılır telefon gm 4g teli orjınal rooma donderdım yıne olmadı.adımalrı uyguladım aynen eksık nedır sızce
realist48' Alıntı:hayır yapmadım nasıl yapılıyor o
yada hangı asamada yapılıyor