[DEV-Miui8]MİUİ V8.1 6.10.20 For GM Discovery

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur5488
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cvp: [DEV-Miui8]MİUİ V8.1 6.10.20 For GM Discovery

Kaan800' Alıntı:
Hocam ben istiyorum ki indirilenler hafızası 1,69 gb olmasın telefon hafızasının tamamı olsun böylece uygulamalar da yer alanı için dert etmem. Bu partition işlemini nasıl yapabilirim. Veya sistem hafızası fixi ile bu olur mu ?
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Teşekkürler mobil veri çalışani kurcam :) kamera sessiz seçince ses yine çıkıyor onu da hallederseniz sevinirim :)

ByTRabZonLu' Alıntı:
Teşekkürler mobil veri çalışani kurcam :) kamera sessiz seçince ses yine çıkıyor onu da hallederseniz sevinirim :)

Mobil veri ye bakıyorum.system /media /audio /ui 3 kamera sesini silmelisinin. kamera cevabını öbür konuda vermiştim.

Bu arada 2 güncellemedir.şarj ℅20 nin altına inince system Ui durdu.hatası veriyordu.Fixi konuya ekledim.

Cvp: [DEV-Miui8]MİUİ V8.1 6.10.20 For GM Discovery

Hocam Türkçe dil seçeneği yok malesef neden acaba.

Yusuf Kara' Alıntı:
Hocam Türkçe dil seçeneği yok malesef neden acaba.

Türkçe dil seçeneği var.kurulumda başka dil seçerseniz farklı gelir.istiyorsanız dil ve girişten bakın Türkçe dil var mı yok mu .

Baktím hocam .yedinen de indirdim.3 kere yenidende kurdum malesef olmadí.bi ónceki súrúme dóneyim Bari.yapacak birsey yok.genete tesekúr ederim cok gúzel ROM olmus ellerine saglik

fecrâl' Alıntı:
mobil veri hatalı mı ? hata varsa nasıl bir hata var acaba?

Telefon arama görüşme de sorun yok ama mobil veriyi açınca,sürekli kopmalar oluyor mobil veri de

Bu sürümdeki Tarayıcıyı
Yüklemek isteyenler

https://yadi.sk/d/MXGfiemgxPhhu

6.9.29 ve 6.10.13 sürümü yüklü olanlar direk apk olarak kursunlar.

Cvp: RE: [DEV-Miui8]MİUİ V8.1 6.10.20 For GM Discovery

onur5488' Alıntı:
Yusuf Kara' Alıntı:
Hocam Türkçe dil seçeneği yok malesef  neden acaba.

Türkçe dil seçeneği var.kurulumda başka dil seçerseniz farklı gelir.istiyorsanız dil ve girişten bakın Türkçe dil var mı yok mu .
Kardeş gerçekten de yok. Bende de aynı...