[Dev-Miui8]MİUİ V8.2 6.11.10 For GM Discovery

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur5488
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
realist48' Alıntı:
onur5488' Alıntı:
@realist48 Performans fixini yükleyebilirsin çalışır. sorun olacağını zannetmiyorum.

temalara gırınce atıyor yıne,cogu yerı bıldırım panelı dahıl turkçe degıl onur su bendekı eskı rooma 5.5 olana bı ıkı sımde de 3g destegı olsa yıne ondan baskası fayda etmeyecek anlasıldı.temlardan atıyor magaza ındırmıyor suan
Bu romu normalde vermeyecektim zaten istek olduğu için ekledim.xiaomi.eu sitesinde bu hafta rom yayınlanmadı.Yayınlansaydı bu romla hiç ugraşmazdım :D

Teşekkürler. 4GB Discovery kullanıyorum hafizasi cabuk doluyor /data nin bu yuzden fazla uyg. indiremiyorum var mi bir cozum?

Bence rom gayet stabil bile gözüküyor. Ram i 512 göstermesi dışında. Bir defaya mahsus işlem yapınca sonlandırıldı hatası almak mümkün oluyor ama tekrar aynı işlemi yapınca sorun ortadan kalkıyor. Temalarda yada miui account gibi yerlerde sorun yaşamadım, performans fixinide yükledim telefona gayette faydası oldu. Yazı fontu çok hoş bu arada. Eline sağlık, güzel bir ROM çalışması olmuş. @onur5488

emeğine sağlık. bir önceki rom yüklü bende güncelleme yapsam bir sakıncası olmaz sanırsam

Bu arada ücretli temaları bile indirip kurabiliyorsun, bende hiçbir sorun çıkarmadı

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

6.11.17 sürümü portlandı.yine 512 mb sorunu var onu dışında sorunu yok.