Güzel rom ellerinize sağlık
B baycunoyan5496 Kayıtlı Üye 8 Ocak 2017 #462 Hocam , TWRP 3.0.2 yüklü. Root da mevcut fakat yükleme ekranında sürekli başarısız hatası alıyorum, çıldırmak üzereyim. Allah rızası için yardım edin.
Hocam , TWRP 3.0.2 yüklü. Root da mevcut fakat yükleme ekranında sürekli başarısız hatası alıyorum, çıldırmak üzereyim. Allah rızası için yardım edin.
onur5488 Yönetici 8 Ocak 2017 #463 baycunoyan5496' Alıntı: Hocam , TWRP 3.0.2 yüklü. Root da mevcut fakat yükleme ekranında sürekli başarısız hatası alıyorum, çıldırmak üzereyim. Allah rızası için yardım edin. Genişletmek için tıkla ... Cihazınızda 4GB sa reparttion yapmanız gerek.Ayrıca philz touch recovery kullanın hata almazsınız.
baycunoyan5496' Alıntı: Hocam , TWRP 3.0.2 yüklü. Root da mevcut fakat yükleme ekranında sürekli başarısız hatası alıyorum, çıldırmak üzereyim. Allah rızası için yardım edin. Genişletmek için tıkla ... Cihazınızda 4GB sa reparttion yapmanız gerek.Ayrıca philz touch recovery kullanın hata almazsınız.
C camirli19 Kayıtlı Üye 17 Mar 2018 #464 Dr.Techno™' Alıntı: RE: [Dev-Miui8]Miui v8 6.7.5 beta for Gm Discovery MIUI 8 gelen arama ekranı değiştirebilirmiydeğ veya düzgün bir gelen arama ekranı baska bir telefon sistem arama ekranı varmi Genişletmek için tıkla ...
Dr.Techno™' Alıntı: RE: [Dev-Miui8]Miui v8 6.7.5 beta for Gm Discovery MIUI 8 gelen arama ekranı değiştirebilirmiydeğ veya düzgün bir gelen arama ekranı baska bir telefon sistem arama ekranı varmi Genişletmek için tıkla ...