Discovery 1 brick oldu

Doğukan Fertelli

Original poster
Kayıtlı Üye
26 Nis 2015
19
1
[font=helvetica, arial, sans-serif]abilerim telefon galiba brick oldu ne açılıyor ne recovery giriyor [/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif]stock dönüyüm dedim resimdeki hatayı veriyor[/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif]garanti süreside doldu satıp mi4 alıcam [/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif]yardımcı olun lütfen [/font]
[font=helvetica, arial, sans-serif]sorun aynı videodaki gibi [/font]
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

[font=helvetica, arial, sans-serif]şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum[/font]

[font=helvetica, arial, sans-serif]
5MNGzq.png
[/url][/img][/font]

Sorununu biliyorum kardesim
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
orjinal preloader dosyasini indirip sp flash tool ile once flashla sonra philz gibi cwm flashla sp flashtan sonra sd carda kitkat rom zip dosyasini atip recoveryden flashlayablrsn kesin cozum yapamazsan pm ulaş ben her turlu yardimci olurum

ordVZq.png
[/url][/img]
@"Apranax" yardıma başladın sonra kestin başkan ya .d

edit v6000 deki preloader yükleyim dedim görüyor alttaki yer kırmızı oluyor ama bekleyip sonra hata veriyor :S:S

Mevcut son romu sp flashtool ile  upgrade modunda yukledinmi ?

hocam cahilliğime bağışlayın nasıl yapılıyor
-------------------------------------------------------------------------
hocam f5 basmaktan bir hal oldum şuan elimde zip halinde rom dosyası var nasıl yüklüyebilirim bunu sp flash tool ile telefona. lütfen yardım edin :(

Forumdaki stock v8094 romunu yükle.