Discovery 2 Mini Orjinal Lollipop Stock Rom

Discoverydeki gibi ROM desteği veremem ,  bu gibi şeylere artik çık fazla vakit ayiramiyorum.

Arkadaşlar Yükledim Telefon Açılırken Tekrar Kapanıyor Tekrar Açılmaya Çalışıyor Tekrar Kapanıyor Ne yapmam lazım hatamı yaptım ?

arkadaşlar biri yardımcı olablir mi? rom klasöründe '' MT65XX_Android_scatter_emmc '' isimli bir dosya yok; '' MT65XX_Android_scatter '' isimli dosya vardı ve bende onu seçtim. cihazı denildiği gibi bağladım yükleme tam başlarken alttaraf(yükleme durumu barı) kırmızı oldu ve geçersiz dosya diye hata verdi..
yardımcı olabilirmisiniz??

tmmdır hallettim; tlf açılınca direk yazılım güncellemesi var dedi onu da kurdum :)

bildirim ekranı ve hızlı ayarları birbirinden ayırıp android tarzından vazgeçmişler; ios tarzı olmuş; daha güzel :)
katkısı olan herkese teşekkürler..

Güzel gibi duruyor fakat deneyemiyorum. Telefon açıkken aygıt yöneticisinde gözükmesine rağmen mtk droid tools görmüyor. Kapalıyken ise usbyi taktığımda bilgisayar 3-4 snlik görüyor geri gidiyor. Sorun nedendir acaba?

lolipop yüklerken 4008 hatası aldım yüzde 92 de ne yaptıysam olmadı yüzde 92 geçemiyorum

Önce KitKat v6032 romunu atıp dene birde.

orochi usta gionenin v6032 dosyasını mı kurayım
orochi usta farklı bir spflaş tool buldum onunla kurdum sıkıntı olmadı sağolasın genede

Ben romların içinde gelen flashtool kullanıyorum şimdilik sıkıntı çıkarmadı :)

Ben yükledim-  çok fazla gereksiz uygulama vs. yüklüydü- telefon hantallaştı memnun kalmadım.

Stock roma geri dönüş yaptım telefonu güncelledim. Roma hiç kullanmadığım gm asistan- kilitleyici- storeoid- facebook- twitter   entegre edilmiş ve kaldırılmıyor. Sorum şu:  romdan entegre edilmiş bu uygulamarı çıkartıp cwm den yüklenen orjinal stock rom yapılabilir mi? Gm2_mini__stock_v5916_turkdevs_orochi.zip gibi

aslanetta' Alıntı:
Ben yükledim-  çok fazla gereksiz uygulama vs. yüklüydü- telefon hantallaştı memnun kalmadım.

Stock roma geri dönüş yaptım telefonu güncelledim. Roma hiç kullanmadığım gm asistan- kilitleyici- storeoid- facebook- twitter   entegre edilmiş ve kaldırılmıyor. Sorum şu:  romdan entegre edilmiş bu uygulamarı çıkartıp cwm den yüklenen orjinal stock rom yapılabilir mi? Gm2_mini__stock_v5916_turkdevs_orochi.zip gibi

Uygulamaları dondurabilir yada cihazı rootlayip gereksiz uygulamaları silebilirsin 
Söz vermeyeyim ama müsait bir zamanda stock romun temizlenmiş ve rootlu halini paylaşmaya calisirim.

Orochi©' Alıntı:
aslanetta' Alıntı:

Uygulamaları dondurabilir yada cihazı rootlayip gereksiz uygulamaları silebilirsin 
Söz vermeyeyim ama müsait bir zamanda stock romun temizlenmiş ve rootlu halini paylaşmaya calisirim.

rootlu telefonlara virus girme olasılığının daha yüksek olduğunu okumuştum mümkünse rootsuz olsun isteyen sonradan rootlar zaten.

Lollipop ve amigo OS olduğundan xposed de uyum sorunu olabilir 
Xposedin lollipop surumunu deneyin.

Bu hafta sonu paylasabilirim