discovery acılmıyor acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lys0001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lys0001

Original poster
Kayıtlı Üye
7 Haz 2015
44
4
Merhaba arkadaşlar dıscovery cihaz bozuldu kapandı açılmıyor general mobile logosunda kalıyor recovery moda giremiyorum orjinal rom attım yükleme aracı ile olmadı yardım lütfen

Stock romu düzgün attığından emin misin ? Açılması gerek.

FrozeNNN' Alıntı:
 daha önce yaptıgım sey ama garanti olsun dedim tekrar denilenleri yaptım v6000 dosya kurdum sonuc aynı general mobile yazıyor reset atıyor

simdide hata almaya basladım

BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032)   hata bu biri yardım etsin ya  :sweat: :sweat: :sweat: :sweat: :sweat:

lys0001' Alıntı:
FrozeNNN' Alıntı:
 daha önce yaptıgım sey ama garanti olsun dedim tekrar denilenleri yaptım v6000 dosya kurdum sonuc aynı general mobile yazıyor reset atıyor

cihazın yeni parti olabilir, gm yazılım yükleme aracını dene

Incredible™' Alıntı:
lys0001' Alıntı:
FrozeNNN' Alıntı:

ilk denediğim oydu ama sonucsuz kaldı :S

lys0001' Alıntı:
Incredible™' Alıntı:
lys0001' Alıntı:
FrozeNNN' Alıntı:

ilk denediğim oydu ama sonucsuz kaldı :S

yazılım yükleme aracından boot.img al spflashtakiyle değiştir açılır

Varsa başka bir bilgisayardan ve kabloyla dene

@lys001 Cihazın 16 gb. ise konuyu iyice oku. http://forum.donanimhaber.com/m_94356061/f_//tm.htm#107987655

Teşekkür ederim hepinize ama cihaz 4 gb internette biraz araştırdım preloader dosyasından kaynaklandığını söyleyenler var yanlız nette sağlam böyle dosya bulamadım

Garanti ye gönderiyorum arkadaşlar ücret isterler mi artık bilmiyorum cevaplarınız için teşekkürler