discovery42
Aktif Üye
Birçok rom yukledim fakat kısa süre kullandım. Bana stabil, seri, kasmayacak ve tamamen Türkçe olan bir rom önerebilirmisiniz ? Jb ve Kk olarak. Oyun oynamam bana stabil ve kasmasın yeter.
discovery42' Alıntı:Birçok rom yukledim fakat kısa süre kullandım. Bana stabil, seri, kasmayacak ve tamamen Türkçe olan bir rom önerebilirmisiniz ? Jb ve Kk olarak. Oyun oynamam bana stabil ve kasmasın yeter.
musta14' Alıntı:Merhaba arkadaşlar miui için bilgi almak istiyorum sizden görünümü çok hoşuma gidiyor ama performansıni bilmiyorum oyun falan oynamıyorm geçişler vb şeyler nasıl bilgi verebilir misiniz ? @serkan75 hocam bi bakar mısınız
serkan75' Alıntı:musta14' Alıntı:Merhaba arkadaşlar miui için bilgi almak istiyorum sizden görünümü çok hoşuma gidiyor ama performansıni bilmiyorum oyun falan oynamıyorm geçişler vb şeyler nasıl bilgi verebilir misiniz ? @serkan75 hocam bi bakar mısınız
Daha hizli daha stabil yağ gibi akan romlar var ama miui baskadir.. yeteri kadar stabil.Ucmayi düşünmüyorsan miui dusunebilirsin.
Lptrex' Alıntı:serkan75' Alıntı:musta14' Alıntı:Merhaba arkadaşlar miui için bilgi almak istiyorum sizden görünümü çok hoşuma gidiyor ama performansıni bilmiyorum oyun falan oynamıyorm geçişler vb şeyler nasıl bilgi verebilir misiniz ? @serkan75 hocam bi bakar mısınız
Daha hizli daha stabil yağ gibi akan romlar var ama miui baskadir.. yeteri kadar stabil.Ucmayi düşünmüyorsan miui dusunebilirsin.
Tabı sadece 7.1.2.0 kalanı kasım kasım kasıyor
musta14' Alıntı:ARAÇLARDAN KONTROL ET VE ARDINDAN OPTİMİZE ET YAPTIYSANIZ AŞAĞIDAKİ ANLATILANLARI SIRASIYLA YAPMANIZ GEREKİYOR!!
Bu uyarıyı açıklar mısınız yaptıysanız dior ya ona takıldım :utandim: ve v7 surumunde de mi messageyi kapatmak gerekiyor mu ?
serkan75' Alıntı:musta14' Alıntı:ARAÇLARDAN KONTROL ET VE ARDINDAN OPTİMİZE ET YAPTIYSANIZ AŞAĞIDAKİ ANLATILANLARI SIRASIYLA YAPMANIZ GEREKİYOR!!
Bu uyarıyı açıklar mısınız yaptıysanız dior ya ona takıldım :utandim: ve v7 surumunde de mi messageyi kapatmak gerekiyor mu ?
Rom konusuna yazarsan sorunları daha iyi olur. Mi mesaageyi kapat. Araçlar uygulamasından kontrol et yaptıysan uygulama usb hata ayıklamayı kapatıyor. Usb hata ayıklama kapalı oldumu cihazı yeniden başlattığında açılmıyor bootda kalıyor. Yapman gereken şey Ayarlar-Telefon hakkındaya girip miui sürümüne birkaç kez tıklayıp geliştirici seçeneklerini açman. Sonrada Ayarlar -Ek ayarlar bölümünden geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklmasını açman gerekiyor. Yani usb hata ayıklma her zaman açık olsun.
MPower' Alıntı:@serkan75 ve @maraza beyler siz cok rom kullandiniz pili en çok giden rom hangisi yada portlanmamis seri rom var mi bildiginiz kendim portlayayim baskalarinin romuna guvenemiyorum bankacilik islemleri icin apk lari acip tek tek incelemek istemiyorum dis ortama bilgi akisi gidiyor mu diye.
serkan75' Alıntı:MPower' Alıntı:@serkan75 ve @maraza beyler siz cok rom kullandiniz pili en çok giden rom hangisi yada portlanmamis seri rom var mi bildiginiz kendim portlayayim baskalarinin romuna guvenemiyorum bankacilik islemleri icin apk lari acip tek tek incelemek istemiyorum dis ortama bilgi akisi gidiyor mu diye.
Yeni batarya alır ve birde poverbank alıp cihaza bantlarsan şarj sorunu kalmaz.. Kusura bakma bu cihazda sşarj konusu anca böyle çözülür. Su rom bu rom şarjı daha iyi falan hikaye. Çok çok az fark eder rom farki ccihazın sarjina.
Romlara guvenmiyorsan stock rom kur. Sadece bankacılık uygulananı kur diğer tüm uygulamalari sil. Ya da bankacilik işlemlerini yapma.. Çünkü her romda aynı şey aklına gelecek.
serkan75' Alıntı:O efsane diyenler iki saat sonra başka rom arıyor..
Stock kit kat forumda var diye biliyorum eğer yoksa bende var uplarim. @"MPower"