erolturkozan
Kayıtlı Üye
RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu]
LG g4 room olsa fena olmaz
LG g4 room olsa fena olmaz
OptimusPrime' Alıntı:Beyler bu meb in verdiği etab 5 e rom atılabilir mi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
krapanta' Alıntı:internette araştıırırsan bulabilirsin yanlız root ve root attığında anlıyorlar haberin olsun interneti kapatır mesaj uygulamasını devre dışı bkrakır ve diğer meb uygulamalarınıda kapatırsan anlamıyorlar
bir yazı buldum bu tablete root atanlar olmuş bunları meb okula söyleyebiliyormuş okuldan disiplin cezası bile alabiliyorlarmış riske atma derim şahsen
HyperBon' Alıntı:Güç tasarruf modu olan, AOSP (L gorunumsuz),Kitkat ROM tavsiyesi olan var mi?
Wes' Alıntı:HyperBon' Alıntı:Güç tasarruf modu olan, AOSP (L gorunumsuz),Kitkat ROM tavsiyesi olan var mi?
benim paylaştığım bir romda vardı yanlış hatırlamıyorsam. konularıma bakın bi hocam.
HyperBon' Alıntı:Wes' Alıntı:HyperBon' Alıntı:Güç tasarruf modu olan, AOSP (L gorunumsuz),Kitkat ROM tavsiyesi olan var mi?
benim paylaştığım bir romda vardı yanlış hatırlamıyorsam. konularıma bakın bi hocam.
Paylaşımlarınıza baktım. Üç adet AOSP Rom gördüm. Gerek konu içeriğini gerekse de yorumları okudum ama güç tasarruf moduna vurgu yapan tek kelime birşey göremedim. Siz hatırlıyorsanız hangisi olduğunu söyler misiniz?
GM Discovery Google Play Edition
Optimus One
MERE ROM
Wes' Alıntı:
Lptrex' Alıntı:Merhaba arkadaşlar teogu daha çok çalışmak için daha ROM &rootla ugrasmayacagim son 1 ROM kuracagim zaten teogdan iyi alirsam yeni telefon aldiracagim bunun için teogu çalışacağım bu yüzden romlada uğraşmak istemiyorum bana sorunsuz güzel bir ROM önerir misiniz ? Wifi çekim gücü arttırılmış olması önemli aklımda Xperia,HTC Style var bide xperiada wifi gücü arttırılmış mi bilmiyorum ? Cevabı bilen yazabilir mi
Lptrex' Alıntı:Ben ronla artık uğraşmak istemiyorum ugrasmayacagim diyorum sen ne diyorsun beaa