Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

Öneri değilde rica olarak geliştiricilere sesleniyorum; Stabil aosp yada yenilikçi olarak l görünüm lü içinde hic bir fazla program olmayan ( gece modu, dolby, xposed, cpu cart curt ) gaps son surume guncellenmis bicimde slim bir rom yapilabilinir mi

Simdiden tesekkurler :)

Arkadaşlar oyun performansi için en iyi rom hangisi? Yüksek boyutlu oyunlar gameloft yapımı

Şimdiye kadar kullandığım romların içinde hem stabil hemde pil olarak Lite-Kat v3 üzerine rom tanımam.Görsel olarak sade bir romdur ama saf romun faydalarını göröyorsunuz.Pil sıkıntısı olanlar bu romu denesin.

Beyler Mystic starlava dan hangisi iyi oyun falan önemli değil seri ve sorunsuz olsun yeter bi de ses paneli genis olsun :D @"AloneMan" kardeşim el at :D

Whisper' Alıntı:
Beyler Mystic starlava dan hangisi iyi oyun falan önemli değil seri ve sorunsuz olsun yeter bi de ses paneli genis olsun :D @"AloneMan" kardeşim el at :D

Starlava çok hızlı ve seri bir rom MystıcOS da görsellik ön planda ama onun da hızı iyidir :)

AloneMan' Alıntı:
Whisper' Alıntı:

Starlava çok hızlı ve seri bir rom  MystıcOS da görsellik ön planda ama onun da hızı iyidir :)
Sorunsuzlar değil mi uzun sure kullanacam çünkü :)

Ben de xperia z3 kitkat olan romu kullanmanızı tavsiye ederim gerçekten mükemmel bir rom ;-)

Mixed Up Rom derim ben. Hele pil performansı süper

Arkadaşlar boyle sık uygulama ikonlu teması iç açıcı olan ROM varmı ??

Hocam yine pil suresi onemli , hiz desen gunluk kullanima uysun takilma olmasin oyun oynamiyorum offline anime indirip izliyorum ekran suresi fazla alsin yeter hangi romlar var bu tabire uyan?

Arkadaşlar KitKat custom romların içinde tema özelliği olan görselliği ve kişilestirmesi fazla olan ROM hangisi yahut tavsiye edebileceğiniz bir ROM var mı tabi performans ve pil ömrü de önemli