H Hhozcan42 Original poster Kayıtlı Üye 17 Şub 2016 6 0 17 Şub 2016 #1 Dokunmatik bazen çalışıyor bazen çalışmıyor yazılımsal bir sorun gibi geldi yardımlarınızı bekliyorum.
Dokunmatik bazen çalışıyor bazen çalışmıyor yazılımsal bir sorun gibi geldi yardımlarınızı bekliyorum.
NightyFrozen Yönetici 31 Ocak 2015 829 564 Cihaz Samsung Galaxy S8 In ROM The FrozenROMS Project (hala yapamadık, ama bir gün) 18 Şub 2016 #2 Cvp: Discovery dokunmatik Hhozcan42' Alıntı: Dokunmatik bazen çalışıyor bazen çalışmıyor yazılımsal bir sorun gibi geldi yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... GM nin verdiği stock atma aracı ile deneyin.
Cvp: Discovery dokunmatik Hhozcan42' Alıntı: Dokunmatik bazen çalışıyor bazen çalışmıyor yazılımsal bir sorun gibi geldi yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... GM nin verdiği stock atma aracı ile deneyin.
H Hhozcan42 Original poster Kayıtlı Üye 17 Şub 2016 6 0 18 Şub 2016 #3 Cvp: Discovery dokunmatik Frozen' Alıntı: Hhozcan42' Alıntı: Dokunmatik bazen çalışıyor bazen çalışmıyor yazılımsal bir sorun gibi geldi yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... GM nin verdiği stock atma aracı ile deneyin. Genişletmek için tıkla ... denendi 3. günden sonra sıkıntı çıkarıyor.
Cvp: Discovery dokunmatik Frozen' Alıntı: Hhozcan42' Alıntı: Dokunmatik bazen çalışıyor bazen çalışmıyor yazılımsal bir sorun gibi geldi yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... GM nin verdiği stock atma aracı ile deneyin. Genişletmek için tıkla ... denendi 3. günden sonra sıkıntı çıkarıyor.
H Hhozcan42 Original poster Kayıtlı Üye 17 Şub 2016 6 0 21 Şub 2016 #4 Sorun çözüldü. Olanlar mesaj atsin acikliyim stock romla duzelmiyor.