Discovery2+ imei geçersiz sorunu ;)

Hocak mtkdan ROM yazarkenb at ile + arasina bir boşluk bırakıp denermisin nedeniyle oluyor da at +E gibi tam hatırlamıyorum

Cvp: RE: Discovery2+ imei geçersiz sorunu ;)

iammanover' Alıntı:
onu denedik boşluk felan olmuyor

Zaten öyle yazsan bile IMEI geçici olur her ROM attiginda IMEI gider müşterin mağdur olur

Benim tavsiyem maui meta 3g ile @"mturk77"  nin verdiği dosyalarin içinde bplg varsa sadece o dosya ile IMEI yazman maui kesin yaziyor :goodbye:
İnternetten anlatimini bulabilirsin dediğim gibi o bplg dosyasini kullan

Celuk' Alıntı:
iammanover' Alıntı:

Zaten öyle yazsan bile IMEI geçici olur her ROM attiginda IMEI gider müşterin mağdur olur

Benim tavsiyem maui meta 3g ile @"mturk77"  nin verdiği dosyalarin içinde bplg varsa sadece o dosya ile IMEI yazman maui kesin yaziyor :goodbye:

Celuk, mturk77(mehmet) kardeşim pc'ye bağlanıp her türlü şeyi denedi, NVRAM yedegini atıp kurmaya çalıştık onu bile yemiyor. İMEİ : 00000 olsa halledeceğiz ama geçersizden cıkartamadık bir türlü

iammanover' Alıntı:
Celuk' Alıntı:
iammanover' Alıntı:

Celuk, mturk77(mehmet) kardeşim pc'ye bağlanıp her türlü şeyi denedi, NVRAM yedegini atıp kurmaya çalıştık onu bile yemiyor. İMEİ : 00000 olsa halledeceğiz ama geçersizden cıkartamadık bir türlü

Maui meta ile denemediysen dene denemekten zarar gelmez diğer turlu büyük ihtimalle garantiye verip anakart değişimi yapilmasi lazim