Ezio Alekta Movik Movik Original poster Yönetici 23 Ocak 2016 1,165 929 36 Cihaz Huawei P20 Pro ROM Stock Android 9 23 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar CM 13 yüklemeye çalışıyordum şimdi telefonu pcye bağlayınca bir sürü disk çıkıyor. Napmam gerek?
Arkadaşlar CM 13 yüklemeye çalışıyordum şimdi telefonu pcye bağlayınca bir sürü disk çıkıyor. Napmam gerek?
R Rygebin 23 Ocak 2016 #2 ezio89' Alıntı: Arkadaşlar CM 13 yüklemeye çalışıyordum şimdi telefonu pcye bağlayınca bir sürü disk çıkıyor. Napmam gerek? Genişletmek için tıkla ... 6.0 Stock Romunu kurun.
ezio89' Alıntı: Arkadaşlar CM 13 yüklemeye çalışıyordum şimdi telefonu pcye bağlayınca bir sürü disk çıkıyor. Napmam gerek? Genişletmek için tıkla ... 6.0 Stock Romunu kurun.
E eskiyapar Aktif Üye 3 Kas 2015 309 40 23 Ocak 2016 #3 Uyarmaktan bıktım.CM 13 yükleme soft brick yapıyor.Ne hikmetse bende de yüklemeye çalışınca bir sürü disk çıkıyordu.
Uyarmaktan bıktım.CM 13 yükleme soft brick yapıyor.Ne hikmetse bende de yüklemeye çalışınca bir sürü disk çıkıyordu.
Ezio Alekta Movik Movik Original poster Yönetici 23 Ocak 2016 1,165 929 36 Cihaz Huawei P20 Pro ROM Stock Android 9 23 Ocak 2016 #4 eskiyapar' Alıntı: Uyarmaktan bıktım.CM 13 yükleme soft brick yapıyor.Ne hikmetse bende de yüklemeye çalışınca bir sürü disk çıkıyordu. Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok yüklendi
eskiyapar' Alıntı: Uyarmaktan bıktım.CM 13 yükleme soft brick yapıyor.Ne hikmetse bende de yüklemeye çalışınca bir sürü disk çıkıyordu. Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok yüklendi
E eskiyapar Aktif Üye 3 Kas 2015 309 40 23 Ocak 2016 #5 Servis anakart değişti benim cihazın.Bende ve bir kaç kişide de bu oldu.Benden demesi. ezio89' Alıntı: eskiyapar' Alıntı: Uyarmaktan bıktım.CM 13 yükleme soft brick yapıyor.Ne hikmetse bende de yüklemeye çalışınca bir sürü disk çıkıyordu. Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok yüklendi Genişletmek için tıkla ... Direkten döndü haberin olsun.
Servis anakart değişti benim cihazın.Bende ve bir kaç kişide de bu oldu.Benden demesi. ezio89' Alıntı: eskiyapar' Alıntı: Uyarmaktan bıktım.CM 13 yükleme soft brick yapıyor.Ne hikmetse bende de yüklemeye çalışınca bir sürü disk çıkıyordu. Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok yüklendi Genişletmek için tıkla ... Direkten döndü haberin olsun.