Donma

penetrate

Original poster
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
3
0
merhaba arkadaşlar yine ben ancak ben rom'u attım bu sefer telefon açılırken 4 tane yuvarlak dönüyor ya orda yuvarlaklar aşırı yavaş şekilde donarak dönüyor ve telefon açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim

Biraz beklersen acılır ortlama 10 dk beklemen gerek eger romu kendın portladıysan boot olmuyordur eger rom forumdaki romlar ise az önce dedigim ortalama 10 dk beklemen gerek

Cvp: RE: Donma

Creative®' Alıntı:
Biraz beklersen acılır ortlama 10 dk beklemen gerek eger romu kendın portladıysan boot olmuyordur eger rom forumdaki romlar ise az önce dedigim ortalama 10 dk beklemen gerek

10 dk yı geçtim ben gece yatarken bıraktım sabaha kadar açılmadı hatta açılmadan şarjı bitti ve kapandı telefon.

Cvp: Donma

penetrate' Alıntı:
merhaba arkadaşlar yine ben ancak ben rom'u attım bu sefer telefon açılırken 4 tane yuvarlak dönüyor ya orda yuvarlaklar aşırı yavaş şekilde donarak dönüyor ve telefon açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim

wipe ları sırasıyla ve düzgün yaptınız mı recovery de?

Cvp: Donma

SmiLeToLiFe' Alıntı:
penetrate' Alıntı:

wipe ları sırasıyla ve düzgün yaptınız mı recovery de?

Evet her şeyi adım adım yaptım ve bu hata olduğunda tekrar wipe yaptım ama olmadı