MehmetCan Yazıcı
Kayıtlı Üye
[font=Roboto, arial, sans-serif]Ben yanlışlikla twrpe kaldırırken e tab 5 in stock recoverysini yükledim ekran general mobile yazısında kalıyor lutfen yardımcı olun ![/font]
Eren46' Alıntı:Fastboot kilidini actinmi
MehmetCan Yazıcı' Alıntı:nasıl acıcam yardımcı olurmusun facebook adresimi veriyim yardımcı ol gardas
[font='Open Sans', sans-serif]nasıl acıcam yardımcı olurmusun facebook adresimi veriyim yardımcı ol gardas[/font]
Eren46' Alıntı:MehmetCan Yazıcı' Alıntı:nasıl acıcam yardımcı olurmusun facebook adresimi veriyim yardımcı ol gardas
[font='Open Sans', sans-serif]nasıl acıcam yardımcı olurmusun facebook adresimi veriyim yardımcı ol gardas[/font][/color]
[/quote]
Cmd ye gir fastboot OEM unlock willow_2013 yaz sonra. fastboot flash recovery twrp.img tamamdir
[/quote]
error: cannot load 'twrp.img' hatası alıyorum bunu yazdııtan sonra fastboot flash recovery twrp.img
[hr]
[quote='Eren46']
MehmetCan Yazıcı' Alıntı:nasıl acıcam yardımcı olurmusun facebook adresimi veriyim yardımcı ol gardas
[font='Open Sans', sans-serif]nasıl acıcam yardımcı olurmusun facebook adresimi veriyim yardımcı ol gardas[/font]
Cmd ye gir fastboot OEM unlock willow_2013 yaz sonra. fastboot flash recovery twrp.img tamamdir
Allah razı olsun halltim acildi peki twrp kaldırmak iştiyorum napmam gerek
MERHABA BENDE AYNI SORUNLA KARŞI karşıyayım ben teamwın i yukleyip tabletimin surumunu yukseltmek amacıyla arkadasının aynı seyleri yaptım kalı oylece kac saatır ugrasmama ragmen ypamadımyardımcı olur musunuzCvp: RE: e tab 4 Fastboot mode de takılı kalıyor
Stock boot img kurmka icin.
Eger bu konulara hakim degilseniz biraz arastirma yapin çünkü gerekli olan tüm bilgiyi verdim yukarda
Hocam bu arkadasin sorunu bendede var ancak attiginiz link calismiyor gunceleyebilirmisinizCvp: RE: e tab 4 Fastboot mode de takılı kalıyor
Tablet zaten fastboot modda kalmış ilk kodu yani adb reboot fastboot yazmayacksınız. Ondan sonraki kodlari yazin
tamamda kardes fastboot OEM unlock willow_2013 yazariz ama bu bir dosya gerektirmezmi ?Cvp: RE: e tab 4 Fastboot mode de takılı kalıyor
usage: fastboot [ <option> ] <command>
commands:
update <filename> reflash device from update.zip
flashall flash boot + recovery + system
flash <partition> [ <filename> ] write a file to a flash partition
erase <partition> erase a flash partition
format <partition> format a flash partition
getvar <variable> display a bootloader variable
boot <kernel> [ <ramdisk> ] download and boot kernel
flash:raw boot <kernel> [ <ramdisk> ] create bootimage and flash it
devices list all connected devices
continue continue with autoboot