M Mesandro Original poster Kayıtlı Üye 7 May 2023 3 0 19 Cihaz E tab 5 7 May 2023 #1 Hocam iyi günler başlıkta yazan sürümdeki tablete root atamıyorum yardım ederseniz sevinirim dosya olarak ne kullanicagimida atabilirsiniz ya da video
Hocam iyi günler başlıkta yazan sürümdeki tablete root atamıyorum yardım ederseniz sevinirim dosya olarak ne kullanicagimida atabilirsiniz ya da video
M Mesandro Original poster Kayıtlı Üye 7 May 2023 3 0 19 Cihaz E tab 5 7 May 2023 #2 Yazilimima bskmak icin kapatip actim crdroid yaziyo 7 kisi bakmis biriniz yardim edin
M Mesandro Original poster Kayıtlı Üye 7 May 2023 3 0 19 Cihaz E tab 5 7 May 2023 #3 Mesandro' Alıntı: Yazilimima bskmak icin kapatip actim crdroid yaziyo 7 kisi bakmis biriniz yardim edin Genişletmek için tıkla ... Beyler biriniz cevap verin artık plz
Mesandro' Alıntı: Yazilimima bskmak icin kapatip actim crdroid yaziyo 7 kisi bakmis biriniz yardim edin Genişletmek için tıkla ... Beyler biriniz cevap verin artık plz
KARAHASAN7728 Aktif Üye 31 May 2021 734 140 23 Cihaz E-TAB 5 ROM DirtUnicorns 24 May 2023 #4 Mesandro' Alıntı: Yazilimima bskmak icin kapatip actim crdroid yaziyo 7 kisi bakmis biriniz yardim edin Genişletmek için tıkla ... Magisk kullanın
Mesandro' Alıntı: Yazilimima bskmak icin kapatip actim crdroid yaziyo 7 kisi bakmis biriniz yardim edin Genişletmek için tıkla ... Magisk kullanın