SONEROGUR' Alıntı:Merhaba. Ses Arttırma+Ses kısma+Güç tuşlarına basılı tutun. Cihaz kapanınca Güç+Ses Arttırma tuşlarına basılı tutun. TWRP açılır. ADB SİDELOADDAN istediğiniz rom'u bilgisayardan kopyalayın.
Yükleme yapmadan önce Wipe'den Advanced Wipe'ye girin. System, çache, data ve dalvik'i seçin ve alttaki butonu çekin. İşlem bitince İNSTALL kısmından rom'u yükleyin.
keriyu' Alıntı:SONEROGUR' Alıntı:Merhaba. Ses Arttırma+Ses kısma+Güç tuşlarına basılı tutun. Cihaz kapanınca Güç+Ses Arttırma tuşlarına basılı tutun. TWRP açılır. ADB SİDELOADDAN istediğiniz rom'u bilgisayardan kopyalayın.
Yükleme yapmadan önce Wipe'den Advanced Wipe'ye girin. System, çache, data ve dalvik'i seçin ve alttaki butonu çekin. İşlem bitince İNSTALL kısmından rom'u yükleyin.
KARDŞEİM BANA BUNU AKŞAM TEK TEK YARDIM EDEREK YAPARMISIN ÖDÜLÜNÜ ALIRSIN ?
SAAT 5-6 GİBİ OLURMUSONEROGUR' Alıntı:keriyu' Alıntı:SONEROGUR' Alıntı:Merhaba. Ses Arttırma+Ses kısma+Güç tuşlarına basılı tutun. Cihaz kapanınca Güç+Ses Arttırma tuşlarına basılı tutun. TWRP açılır. ADB SİDELOADDAN istediğiniz rom'u bilgisayardan kopyalayın.
Kardesim akşam meşgul olabilirim.
keriyu' Alıntı:SAAT 5-6 GİBİ OLURMUSONEROGUR' Alıntı:keriyu' Alıntı:SONEROGUR' Alıntı:Merhaba. Ses Arttırma+Ses kısma+Güç tuşlarına basılı tutun. Cihaz kapanınca Güç+Ses Arttırma tuşlarına basılı tutun. TWRP açılır. ADB SİDELOADDAN istediğiniz rom'u bilgisayardan kopyalayın.
YÜKLÜ AÇIYORUM AMA NE YAPACAĞIMI B İLMİYORUMSONEROGUR' Alıntı:keriyu' Alıntı:SAAT 5-6 GİBİ OLURMUSONEROGUR' Alıntı:keriyu' Alıntı:SONEROGUR' Alıntı:Merhaba. Ses Arttırma+Ses kısma+Güç tuşlarına basılı tutun. Cihaz kapanınca Güç+Ses Arttırma tuşlarına basılı tutun. TWRP açılır. ADB SİDELOADDAN istediğiniz rom'u bilgisayardan kopyalayın.
Cihaza TWRP yüklü ise ben buraya yazayım ayrıntılı sen akşam yüklersin...
SONEROGUR' Alıntı:TWRP'yi açın.
Advanced'e basın. Sonra ADB SİDELOAD'a basın. Alttaki çubuğu çekin. Bilgisayar tableti görecektir.
Forumdan bir rom indirin. Bilgisayardan tablete atın.
Sonra WİPE>>ADVANCED WİPE'ye girin.
İşaretli alanları seçin. Çubuğu çekin.
İşlem bitince.
İNSTALL kısmından rom'u YÜKLEYİN.
keriyu' Alıntı:SONEROGUR' Alıntı:TWRP'yi açın.
Advanced'e basın. Sonra ADB SİDELOAD'a basın. Alttaki çubuğu çekin. Bilgisayar tableti görecektir.
İşlem bitince.
KARDEŞİM GALİBA BEN TAPLETİN İÇİNDEKİ HERŞEYİ SİLDİM SADECE TRP PROGRAMALRI GÖZÜKÜYOR YAZILIM YÜKLEMEMİZ LAIZM GALİBA
SONEROGUR' Alıntı:keriyu' Alıntı:SONEROGUR' Alıntı:TWRP'yi açın.
İşlem bitince.
KARDEŞİM GALİBA BEN TAPLETİN İÇİNDEKİ HERŞEYİ SİLDİM SADECE TRP PROGRAMALRI GÖZÜKÜYOR YAZILIM YÜKLEMEMİZ LAIZM GALİBA
Twrp açılıyorsa bu işlemleri yapın. Duzelecektir.
Bilgisayarınız varsa bu linke http://forum.turkdevs.com/showthread.php?tid=4826 bakarak stock rom'u yükleyin.
SONEROGUR' Alıntı:Tüm tuşlara basılı tut tablet kapanacak. Şu linke bak. Bilgisayarla yap.
http://forum.turkdevs.com/showthread.php?tid=4826
SONEROGUR' Alıntı:Önce ilk verdiğim linkten stock rom'u yükle. Sonra buradan http://forum.turkdevs.com/showthread.php?tid=8605 en son surum TWRP yükle.
Ardından buradan http://forum.turkdevs.com/showthread.php?tid=8888 kırılmış etab5 rom'u yükle.
SONEROGUR' Alıntı:Bilgisayar ile mi yüklerin...