yahyaveyselaydogan Original poster Kayıtlı Üye 18 Kas 2017 10 0 32 Cihaz e tab 5 ROM 7.1.1 19 Kas 2017 #1 E tab 5 icin samsung muzik galeri dosya yoneticisi vs uygulamalar fixlenirmi yardimci olurmusunuz?
bysalihidriscan Samsung Yönetici Yönetici 19 Eyl 2015 784 579 İstanbul Cihaz Note7 FE ROM Şuan Stock 19 Kas 2017 #2 yahyaveyselaydogan' Alıntı: E tab 5 icin samsung muzik galeri dosya yoneticisi vs uygulamalar fixlenirmi yardimci olurmusunuz? Genişletmek için tıkla ... Fix'lenirmi derken cihazınızda varmı? Yoksa olmayan bir uygulamayı taşımayımı kastediyorsun.
yahyaveyselaydogan' Alıntı: E tab 5 icin samsung muzik galeri dosya yoneticisi vs uygulamalar fixlenirmi yardimci olurmusunuz? Genişletmek için tıkla ... Fix'lenirmi derken cihazınızda varmı? Yoksa olmayan bir uygulamayı taşımayımı kastediyorsun.
yahyaveyselaydogan Original poster Kayıtlı Üye 18 Kas 2017 10 0 32 Cihaz e tab 5 ROM 7.1.1 19 Kas 2017 #3 34Salih34' Alıntı: Fix'lenirmi derken cihazınızda varmı? Yoksa olmayan bir uygulamayı taşımayımı kastediyorsun. Genişletmek için tıkla ... Cihazim da samsung muzik uygulamasini kullanmak istiyorum ama apk yukledim acmadi mumkun mu boyle bisey
34Salih34' Alıntı: Fix'lenirmi derken cihazınızda varmı? Yoksa olmayan bir uygulamayı taşımayımı kastediyorsun. Genişletmek için tıkla ... Cihazim da samsung muzik uygulamasini kullanmak istiyorum ama apk yukledim acmadi mumkun mu boyle bisey
bysalihidriscan Samsung Yönetici Yönetici 19 Eyl 2015 784 579 İstanbul Cihaz Note7 FE ROM Şuan Stock 19 Kas 2017 #4 yahyaveyselaydogan' Alıntı: Cihazim da samsung muzik uygulamasini kullanmak istiyorum ama apk yukledim acmadi mumkun mu boyle bisey Genişletmek için tıkla ... Mümkün değil samsunglan aynı lib tabanı olması lazım ki mümkün olsun.
yahyaveyselaydogan' Alıntı: Cihazim da samsung muzik uygulamasini kullanmak istiyorum ama apk yukledim acmadi mumkun mu boyle bisey Genişletmek için tıkla ... Mümkün değil samsunglan aynı lib tabanı olması lazım ki mümkün olsun.
Furkan Kök Yasaklı Üye 20 Haz 2016 447 82 Bartın Cihaz GM 5 Plus d/J7 2016 ROM Miui Peçrom :troll1: 19 Kas 2017 #5 Port apk olarak mümkün evet ancak her uygulamanın port apksı yok malesef.İnternette samsung port apks olarak aratırsan bulabilirsin.
Port apk olarak mümkün evet ancak her uygulamanın port apksı yok malesef.İnternette samsung port apks olarak aratırsan bulabilirsin.