Başlikta belirttigim gibi tablet rootlu pc ye kabloyla bagliyorum ama gozukmuyor cozum?
D delosemre Yasaklı Üye 23 May 2016 #1 Başlikta belirttigim gibi tablet rootlu pc ye kabloyla bagliyorum ama gozukmuyor cozum?
D delosemre Yasaklı Üye 23 May 2016 #3 Cvp: RE: E tab 5 pc ye nasil baglanir Celuk' Alıntı: Kabloyla Genişletmek için tıkla ... Hemen burayi terket dostum :uzgun: :uzgun:
Cvp: RE: E tab 5 pc ye nasil baglanir Celuk' Alıntı: Kabloyla Genişletmek için tıkla ... Hemen burayi terket dostum :uzgun: :uzgun:
D delosemre Yasaklı Üye 24 May 2016 #5 Cvp: RE: E tab 5 pc ye nasil baglanir Blackbery61' Alıntı: Kabloyla dostum Genişletmek için tıkla ... Konuya iyi bak istersen
Cvp: RE: E tab 5 pc ye nasil baglanir Blackbery61' Alıntı: Kabloyla dostum Genişletmek için tıkla ... Konuya iyi bak istersen
Blackbery61 Kayıtlı Üye 25 May 2016 #6 Cvp: RE: E tab 5 pc ye nasil baglanir delosemre' Alıntı: Blackbery61' Alıntı: Kabloyla dostum Genişletmek için tıkla ... Konuya iyi bak istersen Genişletmek için tıkla ... günvelleme yspmışdın komihmi
Cvp: RE: E tab 5 pc ye nasil baglanir delosemre' Alıntı: Blackbery61' Alıntı: Kabloyla dostum Genişletmek için tıkla ... Konuya iyi bak istersen Genişletmek için tıkla ... günvelleme yspmışdın komihmi