sen stock rom yükle sonra twrp flashlayıp kurumsal cihaz yöneticisiyle root dedektorü sil. sonra tableti aç bişey iddir. kurmaya çalıştığında apk yüklenmiyor. ama sen wipe yaparsan yükleniyor. burada tecrübe konuşuyor :emoji_grinning:. [Ben her tür fetişi (fetiş test demek) kendi tabletim üstünde deniyorum. acaba böyle yapsam n olur acaba böyle yapsam ne olur diye :emoji_slight_smile:]
Arkadaşın açtığı konuda; 'apk yüklenmiyor' tarzı birşey yok. 'Dosya açılamadı' yazıyor. Bu da 'Paket Yükleyici' yok demektir. Bilginize.Arkadaslar bugun rom attim hersey normal ama indirdiigim apklar acilmiyor dosya acilamiyor hatasi veriyor yardimci olurmusunuz
vallahi adamsın kaç gündür düzeltmeye çalışıyordum bi olmuyordu sayende yaptım Reyizzzsen stock rom yükle sonra twrp flashlayıp kurumsal cihaz yöneticisiyle root dedektorü sil. sonra tableti aç bişey iddir. kurmaya çalıştığında apk yüklenmiyor. ama sen wipe yaparsan yükleniyor. burada tecrübe konuşuyor . [Ben her tür fetişi (fetiş test demek) kendi tabletim üstünde deniyorum. acaba böyle yapsam n olur acaba böyle yapsam ne olur diye ]