M Mehack Development Original poster Kayıtlı Üye 4 Şub 2016 1 0 6 Şub 2016 #1 Selamunaleyküm Turkdevs ekibi..Ben tablete rom attım..Seri no gitti..Phone İD Changer kalıcı olmuyor..Seri numarayı değiştirip nvram yedeği aldım.ROM attıktan sonra restore ettim.Yine düzelmesi .Ne yapabilirim ? Şimdiden teşekkürler
Selamunaleyküm Turkdevs ekibi..Ben tablete rom attım..Seri no gitti..Phone İD Changer kalıcı olmuyor..Seri numarayı değiştirip nvram yedeği aldım.ROM attıktan sonra restore ettim.Yine düzelmesi .Ne yapabilirim ? Şimdiden teşekkürler
ninjassasin45 Yasaklı Üye 26 Ara 2015 221 54 6 Şub 2016 #2 Sen rom u kurarken wipe Factory reset yaptınmı Stock rom at.
muhaaed5538 Kayıtlı Üye 9 Ara 2015 33 0 7 Şub 2016 #3 Cvp: RE: E Tab 5 Seri No ninjassasin45' Alıntı: Sen rom u kurarken wipe Factory reset yaptınmı Stock rom at. Genişletmek için tıkla ... ben de her yoldan denedim ama işe yaramıyor. sn/imei writer ile yapılıyor ama onun için de firmware piyasada yok ya da biz bulamıyoruz.
Cvp: RE: E Tab 5 Seri No ninjassasin45' Alıntı: Sen rom u kurarken wipe Factory reset yaptınmı Stock rom at. Genişletmek için tıkla ... ben de her yoldan denedim ama işe yaramıyor. sn/imei writer ile yapılıyor ama onun için de firmware piyasada yok ya da biz bulamıyoruz.